Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borçlar Hk.

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
310
63
Beyler vakıfbank gittim 55 k borc var dedi kazandım ödedim 1 haftada şimdi 732 ve 865 tl harç aldılar icra harcı dediler gönderdim bunu göndermesem olmazdı doğrumudur

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,536
1,586
113
Beyler vakıfbank gittim 55 k borc var dedi kazandım ödedim 1 haftada şimdi 732 ve 865 tl harç aldılar icra harcı dediler gönderdim bunu göndermesem olmazdı doğrumudur
Ödeme yaparken bankaya yada avukata bütün hepsini diceksin yani harç icra v .b içinde mi diye ayriyeten borç yoktur yazısı önemli faks mail .v b alacaksın dostum bu gibi durumda malesef

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Harcı odemessen borcu ödememiş gibi olursun. İcra kaydın silinmez puanını etkiler.
Harcı gondersende hukuk bürosu bazen unutabiliyor. 1-2 hafta sonra kontrol et, silinmediyse tekrar ara büroyu

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
Üstte yazmışlar harç odemesen de olur ama sistemlerinde borçlu gözükuyorsun belli bir süre sonra otomatik iptal oluyor borcun tamamını ödediğin için kredi puanını falan etkiliyor Ödemiş olman iyi boşver