- 578
- 311
- 63
Beyler vakıfbank gittim 55 k borc var dedi kazandım ödedim 1 haftada şimdi 732 ve 865 tl harç aldılar icra harcı dediler gönderdim bunu göndermesem olmazdı doğrumudur
Avukata gitmis miydi dosyaBeyler vakıfbank gittim 55 k borc var dedi kazandım ödedim 1 haftada şimdi 732 ve 865 tl harç aldılar icra harcı dediler gönderdim bunu göndermesem olmazdı doğrumudur
Ödeme yaparken bankaya yada avukata bütün hepsini diceksin yani harç icra v .b içinde mi diye ayriyeten borç yoktur yazısı önemli faks mail .v b alacaksın dostum bu gibi durumda malesefBeyler vakıfbank gittim 55 k borc var dedi kazandım ödedim 1 haftada şimdi 732 ve 865 tl harç aldılar icra harcı dediler gönderdim bunu göndermesem olmazdı doğrumudur
Dosya kapatma harcı o ödemesen de bişe olmazdı boşver iyi yaptınBeyler vakıfbank gittim 55 k borc var dedi kazandım ödedim 1 haftada şimdi 732 ve 865 tl harç aldılar icra harcı dediler gönderdim bunu göndermesem olmazdı doğrumudur
Puanını etkiler kral dosya açık görünürDosya kapatma harcı o ödemesen de bişe olmazdı boşver iyi yaptın
Otomatik düşüyo bi zaman sonra da yine de erkenden ödeyip kapatmakta fayda varPuanını etkiler kral dosya açık görünür
EvetAvukata gitmis miydi dosya
O zaman gerekki dost