- 19,420
- 20,969
- 113
Sağol gardaşım benim 😂Geçmiş olsun haylanım
Sağol gardaşım benim 😂Geçmiş olsun haylanım
Dümen sıkıyorum işte neyini anlamadınAnladıysam @gallipolli olayım.
Gallipolli ödülden gelen paraları aldı topukladı😆Anladıysam @gallipolli olayım.
Onu biliyorum ama öyle usta bir dümencisin ki dümende ne anlatmak istediğini anlayamadım.Dümen sıkıyorum işte neyini anlamadın
O bildiğin galipolli değil oGallipolli ödülden gelen paraları aldı topukladı😆
Evet iki l li olan polli 😆O bildiğin galipolli değil o
PC başındakiler yaktı herkesi spam yapanlar400.cü hesabı ile multi alan kardeşcanların jojo ile matın kod atmadığını görünceki haller.
Lan kalkıııın laaaan uyumayıııın laaaan Jojooo ile mat ölmüüüüşPC başındakiler yaktı herkesi spam yapanlar
Jojobet kod attı emailden sinyal verdi ölmediLan kalkıııın laaaan uyumayıııın laaaan Jojooo ile mat ölmüüüüş
İyiJojobet kod attı emailden sinyal verdi ölmedi
O bulmuş parayı bitince düşer saat 3:30 gibi burada iyi takip et 😆
Param yok maalsef bayılmışım sahur için kalktım simdiWncaa women kovalıodur alta basıp yatar 2.40 gibi düşer konuya diyorum ben 😆😆
Jojobet matbet olsa paran okurdu simdi erhan beyParam yok maalsef bayılmışım sahur için kalktım simdi
300k Birikim yapmışsın koddan biraz dağıt adamlara 😄Jojobet matbet olsa paran okurdu simdi erhan bey
Ben kod kovalayan biri olmadim ki hiç bir zaman benlik sorun yokJojobet matbet olsa paran okurdu simdi erhan bey
300 bine faizmi veriyorlar anca bana yeter daha fazla gunu gelmedi carsamba gunu haftaya300k Birikim yapmışsın koddan biraz dağıt adamlara 😄
300k birikim yapmış ama 600k zarardadır. Yoksa bu saatte kod ayrılığına dayanırdı tadicim300k Birikim yapmışsın koddan biraz dağıt adamlara 😄