Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boşluktayız

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,854
3,544
113
Kod konusunda karşı olduğumuz husus tam da budur zaten. Üyeler şansını günlük denesin kendi hesabından yoksa gidip 90 yaşındaki ninesine hesap açmanın alemi yok. Dolandırıcılığın farklı bir boyutudur bu.
Çoluk çocuk doluştu, 20-30 liraya çalışsam ne olur çalışmasam ne olur diye çalışmayıp bu kodları bonusları bekliyolar,42 yaşıma geldim gençliğin bu kadar aciz,biatkar,dilenci olduğu bi dönem görmedim,bakıyorum çevreden ana baba eline bakıyolar,kimi bu kumarı kovalıyo,kimi sokak çeteleri,torbacılık vs,nüfus oranı dip yaptı diye çıkıyolar ekranlara la bu çocuklar daha kendine bakamıyo evlenip karısına bakacak çocuğuna bakacak kira ödeyecek vs. durum hiç iyi değil.

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,666
113
Çoluk çocuk doluştu, 20-30 liraya çalışsam ne olur çalışmasam ne olur diye çalışmayıp bu kodları bonusları bekliyolar,42 yaşıma geldim gençliğin bu kadar aciz,biatkar,dilenci olduğu bi dönem görmedim,bakıyorum çevreden ana baba eline bakıyolar,kimi bu kumarı kovalıyo,kimi sokak çeteleri,torbacılık vs,nüfus oranı dip yaptı diye çıkıyolar ekranlara la bu çocuklar daha kendine bakamıyo evlenip karısına bakacak çocuğuna bakacak kira ödeyecek vs. durum hiç iyi değil.
Dürüm felsefesi.

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
Amaç kısa yoldan köşeyi dönmek millet olarak çoğumuzun fıtratında bu var zaten. Ekonomik şartlarda giderek ağırlaştığından herkes bu alana kaymaya başladı. Maaşlar düşük, hayat pahalı, çalışma şartları ağır. Hal böyle olunca kaçarsın bu girdaptan. Yaşım 38 eskiden paranın bi ağırlığı vardı, birikimin anlamı oluyordu benim gördüğüm. Bu konuda şimdiki gençlere hak veriyorum ama ahlak anlayışı da değişti biraz eskiye nazaran. Saygı yok, merhamet yok, özenti çok. Nereden tutsak elimizden kayıyor memleket insanı, bi ayarı yok.