- 48,577
- 53,329
- 113
Rol acin biriniz de takip edelim puahaNerde yasayan var mi 🤣
Rol acin biriniz de takip edelim puahaNerde yasayan var mi 🤣
🤣🤣 Nayn rol sevmiom ben 🤣Rol acin biriniz de takip edelim puaha
Ooo o zaman çok iyi abi haberleşelim ne zaman dersenBayram sonuna kadar burdaym coluk cocuk geldm hberlesiriz sorun yok bas tacisin sen 🙏
Sen at ben acarim pauha🤣🤣 Nayn rol sevmiom ben 🤣
Tm ozelden konusalm bu konuyu 🙏Ooo o zaman çok iyi abi haberleşelim ne zaman dersen
@clovers1995 de aranıza alınOoo o zaman çok iyi abi haberleşelim ne zaman dersen
Beceremiyon dazlinge gidion mk🤣Sen at ben acarim pauha
Heh mk bi o eksikti 🤣@clovers1995 de aranıza alın
Herzaman erhanım baş göz üstüne nezaman buluşuyoruz@clovers1995 de aranıza alın
La ne dazlingi baska oyun keşfettim beni dazling ten beter duruma soktu sen at ben rol acacacam slot yok pauahBeceremiyon dazlinge gidion mk🤣
Büyü günahtır Osmancım. Onun yerine Arif Efendi dergahina bağış yap.@Malatyali44 Hocam Multicilere kitlenme büyüsü yapacam Ben Osman.
Sen haylan oğuz abin 3 nuz bulusunHerzaman erhanım baş göz üstüne nezaman buluşuyoruz
@TestoHaylan06 ile ben bole gezeriz sonra@clovers1995 de aranıza alın
Sahur yap mac yok mac git 🤣La ne dazlingi baska oyun keşfettim beni dazling ten beter duruma soktu sen at ben rol acacacam slot yok pauah
Dost çok yardımcı oldun adama, çıkış yolu gösterdin vallaha helal olsunSen at ben acarim pauha
Seve seve hocam, dergaha girişte hoş geldin ve deneme bonusu var mı?Büyü günahtır Osmancım. Onun yerine Arif Efendi dergahina bağış yap.
Ne iyi iste adam sizi meslek sahibi yapacak kötümü puaha@TestoHaylan06 ile ben bole gezeriz sonra
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Psndlajajjs@TestoHaylan06 ile ben bole gezeriz sonra
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Bizi dert sahibi yapmasında 😆Ne iyi iste adam sizi meslek sahibi yapacak kötümü puaha