- 3,119
- 1,502
- 113
Param yok sıfırım ama böyle bonusu hayatta almam biliyor musun boşa kayıp zaman250 tl 2500 yap 250 cek sadece slot uyelik sonrasi profilden telegram dogrula bonus talepten talep et bana 250 lazim diye aldim kaybettim begenmeyen almasin ihtiyaci olan denesin kolay gelsin
bossbet107.com
Abi ben hic 5 10k atipta kazanmadm hep 100 tl 200 tl atip yuksek cekimler yaptim şans isi biliyorusnParam yok sıfırım ama böyle bonusu hayatta almam biliyor musun boşa kayıp zaman
Yine açıklama yapmana rağmen laf atarlar sana Ömer efendi250 tl 2500 yap 250 cek sadece slot uyelik sonrasi profilden telegram dogrula bonus talepten talep et bana 250 lazim diye aldim kaybettim begenmeyen almasin ihtiyaci olan denesin kolay gelsin
bossbet107.com
Senin suan nevalen ķesin var yoksa icinden gecerdin 🙂Param yok sıfırım ama böyle bonusu hayatta almam biliyor musun boşa kayıp zaman
Her yere saldırırdım değil mi Ulan yakalıyorsun beni🤣🤣🤣🤣🤣🤣Senin suan nevalen ķesin var yoksa icinden gecerdin 🙂
İnşallah daha çok kazanırsın ÖmerAbi ben hic 5 10k atipta kazanmadm hep 100 tl 200 tl atip yuksek cekimler yaptim şans isi biliyorusn
Kendimden biliyorum gun sonu en kotu 5 gr almadan eve gitmezdim 🙂Her yere saldırırdım değil mi Ulan yakalıyorsun beni🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Parayı bul da eski muhabbetlerin hatırına kafamızı kırarsın artık🤣🤣🤣🤣🤣Kendimden biliyorum gun sonu en kotu 5 gr almadan eve gitmezdim 🙂
Canlari sagolsn devecibeyimYine açıklama yapmana rağmen laf atarlar sana Ömer efendi
Elime gecince ateslerim 🙂Parayı bul da eski muhabbetlerin hatırına kafamızı kırarsın artık🤣🤣🤣🤣🤣
Milyon kazanElime gecince ateslerim 🙂
Ins hepimiz ole paralar goruruzMilyon kazan
muroo analiz ile 10 maç cikaricam en az 1.50 oran kuponu paylasacam sende oyna olurmu JoJo kodunu al beklemede kalMilyon kazan
o kodları atarsa parguay maçı var çok gollü geçecekmuroo analiz ile 10 maç cikaricam en az 1.50 oran kuponu paylasacam sende oyna olurmu JoJo kodunu al beklemede kal
tek maç değil sana kodları al ve bekle diyorum o kadar yinede sen bilirsino kodları atarsa parguay maçı var çok gollü geçecek
Bekleyeceğim Hadi bakalımtek maç değil sana kodları al ve bekle diyorum o kadar yinede sen bilirsin