- 5,491
- 3,070
- 113
Kuponu saat 8 den sonra paylaşırımBekleyeceğim Hadi bakalım
Kuponu saat 8 den sonra paylaşırımBekleyeceğim Hadi bakalım
Var dostumBu nasıl site anasını satayım üye olduk telegram ile doğrulama seçeneği yok
Şu sili dikkatimi çekti 3 tane gol geldi arka arkaya Ne para dağıttı ya 86'dan sonra mı 85'ten Sonra geldi yaKuponu saat 8 den sonra paylaşırım
Bütün maçlarda en az 4 gol varŞu sili dikkatimi çekti 3 tane gol geldi arka arkaya Ne para dağıttı ya 86'dan sonra mı 85'ten Sonra geldi ya
Seni bekliyorum ha inşallah atarlar boş geçmezlerBütün maçlarda en az 4 gol var
bossbetverify_botKanka ne bonus talep var ne telegram doğrulama var
O değil de Dünya Kupası Sizce kim alir10 bet 25 spin verdigi paraya bak paranin yarisi ztn bonusa girerken patlamalardan geldi
BrezilyaO değil de Dünya Kupası Sizce kim şampiyon olur
Emin misin KralBrezilya
Zembet'te 2 lira var 500 olan açmış Türkiye'ye 1.000 oran öbürleri 500 OranBrezilya
FransaO değil de Dünya Kupası Sizce kim alir
Bozak Çabuk cevap ver özel oranı alacağım 2 lira para var hesapta şimdi gördüm karşıma çıktı telegram'da gezerken Gerçi Türkiye iki buçuk üst olur Arda Güler gol atar O da 500 oranı açmış 2 lira bastırıyor Buna mı basayım Yoksa takım kazanına dünya kupasını basayımBrezilya
Şimdi tereddütte kaldım işte sen Fransa diyorsun o bozuk Brezilya diyor şimdi Arada kaldım Türkiye'yi mi yazayım bin oranı var Türkiye alamaz mıFransa
Kazanır mı Harbiden ya ben de öyle düşündüm 2 liraya 2000 lira veriyorTürkiye kazanir dunya kupasini