- 7,791
- 4,698
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Dost istanbuldaysan sana yardimci olmak istiyorum- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Psikolog musunDost istanbuldaysan sana yardimci olmak istiyorum
ahahhaha amçaoğlu benim yerimede şey yapDost istanbuldaysan sana yardimci olmak istiyorum
Yok dost sadi konukda tanidigim var 🙂Psikolog musun
Ankadayim dost pskilojim bozuk yardımcı olDost istanbuldaysan sana yardimci olmak istiyorum
Bir iş bul calış dostum toparlanırsın kumardan elini cekAnkadayim dost pskilojim bozuk yardımcı ol
Yamal bildiğin güzel freebet varmı dostBir iş bul calış dostum toparlanırsın kumardan elini cek
Hastayım dostBir iş bul calış dostum toparlanırsın kumardan elini cek
Tinermi kokluyorsun- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Yokya bugun slotta abuk subuk promolar var yarın hafta sonu iki derbide var iyi promolar olurYamal bildiğin güzel freebet varmı dost
Yok Gökhan ağabey moralim bozuk sürekli üzül üzül bktm artıkTinermi kokluyorsun
Eyw dostYokya bugun slotta abuk subuk promolar var yarın hafta sonu iki derbide var iyi promolar olur
Üzme canını hepimizin hayati zor emin ol sagligina dikkat et yeterli gerisi boşYok Gökhan ağabey moralim bozuk sürekli üzül üzül bktm artık
Dostum senin durumun hiç iyi değil gerçekten pisikoloğa falan gözük forum dan kumardan biraz uzak dur- YouTube
Eywllah Gökhan ağabeyÜzme canını hepimizin hayati zor emin ol sagligina dikkat et yeterli gerisi boş
Hayati değilde kafasını güzel yaşıyorDost bu sen kafayla cidden iyi yaşıyorsun ha .