- 3,832
- 1,406
- 113
Yok dövecek sanırımPsikolog musun
Yok dövecek sanırımPsikolog musun
Hortimi uzatta düzelsin adamcağazDost bu sen kafayla cidden iyi yaşıyorsun ha .
Toparla biraz kendini ilaçlarını tedavini aksatma ,inşaatta baya calıştım bipolar psikoz hastası vs baya hasta calışan tanıdım sende toparlarsın kendini salma o kadarHastayım dost
Yıllardır tedavi görüyorum dost yatmadigim hastahane kalmadıDostum senin durumun hiç iyi değil gerçekten pisikoloğa falan gözük forum dan kumardan biraz uzak dur![]()
İnşallah dostToparla biraz kendini ilaçlarını tedavini aksatma ,inşaatta baya calıştım bipolar psikoz hastası vs baya hasta calışan tanıdım sende toparlarsın kendini salma o kadar
Konuyu benim için mi açtın dost- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Evet dostKonuyu benim için mi açtın dost
Bak mesela kardo yarin izinliyim ve cebimde para yok hayvan gibi viski istiyor canım içip sızıp oglene kadar uyumak istiyorum ama money yok ismarlada icelim bizimde kafamiz yerine gelsin- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Teşekkür ederim boyaya bas edemiyoruz bu ara aldı başını gittiEvet dost
İsmi neydi hastalıgınİnşallah dost
Beyin yetmezliği 🤣🤣🤣İsmi neydi hastalıgın
Olsa can feda Gökhan ağabey benimde sigara alacak param yok kaç saattir sigarasiz kafayı yiyecem hayat abiBak mesela kardo yarin izinliyim ve cebimde para yok hayvan gibi viski istiyor canım içip sızıp oglene kadar uyumak istiyorum ama money yok ismarlada icelim bizimde kafamiz yerine gelsin
Bipolar Obsesif Kompulsif Bozukluk depresif epizodlar dostİsmi neydi hastalıgın
Zor hastalık Allah yardımcın olsun dostumBipolar Obsesif Kompulsif Bozukluk depresif epizodlar dost
Sağolasın dostZor hastalık Allah yardımcın olsun dostum
Bu kadın Edho dizisinde oynuyordu. Hep mutfaktaydı. Sonra o dizide oynayanlar da full set halinde başka mafya dizilerinde daha oynamaya başladılar. 10-15 kişilik bir çekirdek kadroları var. Nerede mafya dizisi çekilse oraya nakil oluyorlar- YouTube
Toplum olarak ihtiyacımız var