- 42,629
- 8,263
- 113
Ne var betroydaTRX olan yok mu sabahtandır 100 tl atıcaz trx atsın biri diyoruz yav betroy denicez valla ayıp yav yardımlasma sıfır sıfır sıfır
Ne var betroydaTRX olan yok mu sabahtandır 100 tl atıcaz trx atsın biri diyoruz yav betroy denicez valla ayıp yav yardımlasma sıfır sıfır sıfır
changlle yapcam var mı sende atayım 100 tl trx at bana yaNe var betroyda
Şöyle dost ne yapmak istiyorsun yardımcı olayım sanaTRX olan yok mu sabahtandır 100 tl atıcaz trx atsın biri diyoruz yav betroy denicez valla ayıp yav yardımlasma sıfır sıfır sıfır
Bu ortam bana göre değil kardeş.bnce sende burda durma 😁aaa @Erhan2121 abi muhabbet yasak @Hayat1kumar
yeni bir yer kesfetme zamanıBu ortam bana göre değil kardeş.bnce sende burda durma 😁
Yok valla dost olsa hallderdik ama maalesefchanglle yapcam var mı sende atayım 100 tl trx at bana ya
gelsinde gönder reis diyarbakıra gelcem ciger yeriz baklava yeriz karıya gideriz jsjsjsjsİlk adım gelsede yine göndeririz 2 adım sallarim
Sen roll den elendin kardaş başka zaman gelgelsinde gönder reis diyarbakıra gelcem ciger yeriz baklava yeriz karıya gideriz jsjsjsjs
Bol şans bozakHiçbir zaman kupon için isteğim olmadı keşke gelsede su fitneciler mort olsa
TşklerBol şans bozak