- 8,802
- 3,945
- 113
Attı bıle1 şutu olan fransaya sen dedin diye güvenip hemen basıyoruz kanka
Attı bıle1 şutu olan fransaya sen dedin diye güvenip hemen basıyoruz kanka
Cahil herif şuta bakarak maç yorumluyor atağa bak atağa taş gibi oynuyor Afrika temsilcisi 😂1 şutu olan fransaya sen dedin diye güvenip hemen basıyoruz kanka
Başka neye göre yorumlayacaz aw maçtaki tempoya bağlı olarak gole girersin bala göre atmışlarCahil herif şuta bakarak maç yorumluyor atağa bak atağa taş gibi oynuyor Afrika temsilcisi 😂
Madem öyle düşünüyon niye 1 şutu olan takıma gol alak diye kelime yapıyon olm sorunlumusun bas git huzur kaçırma kaybolBaşka neye göre yorumlayacaz aw maçtaki tempoya bağlı olarak gole girersin bala göre atmışlar
Sen gördüğün her maçın ilk yarısına gol almaya devam et kankam laf anlatamamMadem öyle düşünüyon niye 1 şutu olan takıma gol alak diye kelime yapıyon olm sorunlumusun bas git huzur kaçırma kaybol
Fransa efsane oynuyorMbappe taktı
Brezilyayı ilk defa aciz gördüm kadroda kötü değil halbukiFransa efsane oynuyor
Takımda orta saha defans forvet yok direkt nasıl değil kardeşBrezilyayı ilk defa aciz gördüm kadroda kötü değil halbuki
Kadronun iyiliğini tartışırim yaBrezilyayı ilk defa aciz gördüm kadroda kötü değil halbuki
Kimse görmedenyasaldan sistem atmıştım bi kuponda fransa 2/0 diğerinde 0-1/1-2 skor var ilk yarıyı oturtursak bu şekilde sanki biri gelir gibi
slovak 1/0 var iyi giden irlanda 2/0 var isveç 2/0 var
3 kupon alayi farklı kuponlarda max 2li alırız gibi uzasın bugun bütün maclar aqbakalım pusudayız
TebriklerKasası olan iy Fransa'nın golünü alsın ufaktan alin kazanın herkese yapmam bu kıyağı
Sen kadroya baktınmı çoğu Avrupanın en iyi takımlarında oynayan oyuncular nası kadro yokTakımda orta saha defans forvet yok direkt nasıl değil kardeş
Atar çok net diyorum dehşet oynuyo Fransa 1-4 0-4 bitebilir maçMaç önü Fransa 2-3 tane atar demiştim valla. İnanmıyorsanız aha dayıya sorun ✍
Çoğu ülkeden kadrosu gayet iyiKadronun iyiliğini tartışırim ya
İyi zaten kanka kötü değilde şu Fransa'nın 11 ine baksana allah düsmanimin başına vermesin şuan Fransa sahada antrenman yapıyor gibi onlarin kaybettiği topla Brezilya atağa çıkıyor bizim anadolu kulüplerinin 4 büyüklere çektiği muamaleyei çekiyor hahahahÇoğu ülkeden kadrosu gayet iyi
Takımda bek tandemi yok brezilya liginden rastgele adamlar oynuyor kaleci yok orta sahada bruno guimares va iyi r o da sezonu kapattı yerine bitik casemiro ile chelseanın yedeği santos oynuyor forvet ıgor thiago var onun da ne vereceği belli değil kanatlar iyi sadece kontra hariç hiç bi şey üretemeyecek büyük takımlara kafa tutamayacak bi takımSen kadroya baktınmı çoğu Avrupanın en iyi takımlarında oynayan oyuncular nası kadro yok