Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Ne Abi Ya

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,178
3,715
113
Ben böyle rezil bir takım iğrenc bir camia görmedim. Kırmızı kart jokeri ve penaltı jokeri kullandıkları halde 10 kişi rakibe karşı skoru koruyamıyorlar. Bide şampiyon olacaklarmış. Hakemlerin ittirmesi ile bile gidemiyorlar harbiden reziller. Bu bana büyük ders oldu. Bundan sonra ne Türk takımlarına oynarım nede taraf bahsi alırım.
büyük oyunlar dönüyor, gs de 1.10 dan yatırdı gecen mac.
son haftalarda milleti soyup gidecekler yaz tatiline, 6 ay bizim paraları ezecekler.

hotchocolatee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
583
113
Ben böyle rezil bir takım iğrenc bir camia görmedim. Kırmızı kart jokeri ve penaltı jokeri kullandıkları halde 10 kişi rakibe karşı skoru koruyamıyorlar. Bide şampiyon olacaklarmış. Hakemlerin ittirmesi ile bile gidemiyorlar harbiden reziller. Bu bana büyük ders oldu. Bundan sonra ne Türk takımlarına oynarım nede taraf bahsi alırım.
Fenerden bende fena patladım oran olsun diye ms1 i yazdım 6 kuponu patlattı

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
1,218
113
büyük oyunlar dönüyor, gs de 1.10 dan yatırdı gecen mac.
son haftalarda milleti soyup gidecekler yaz tatiline, 6 ay bizim paraları ezecekler.
Giren her halükarda bize giriyor dost. Sadettine kaptırdık bütün paralar gitti dolandırıldık

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Bilemedim dost. Evinde rizeyide yener artık şampiyonluk umudunu derbiye taşır diye düşündüm ama yanılmışım. Reziller gerçekten.
Bro bu çok başka bir seviye bu takim Allah affetsin çok mu büyük bilmiyorum ama çok büyük bir cenabetlik var bu takımda

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
1,218
113
Bro bu çok başka bir seviye bu takim Allah affetsin çok mu büyük bilmiyorum ama çok büyük bir cenabetlik var bu takımda
Cenabetlik değilde Allahın adeleti var bence. Çünkü her maça hile karıştırıyorlar temiz değiller o yüzden yüzleri gülmüyor.

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Cenabetlik değilde Allahın adeleti var bence. Çünkü her maça hile karıştırıyorlar temiz değiller o yüzden yüzleri gülmüyor.
Valla kral ben objektif biriyim kim haram şampiyonluk elde ediyorsa Allah belasını versin başka bir şey demiyorum

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
192
59
28
Ekli dosyayı görüntüle 959725alt oynuyoruz üst geliyor üst oynuyoruz alt geliyor şampiyonluga oynuyoruz 10saniye kala gol yiyoruz manita yapıyoruz Suriyeli çıkıyor iişe. Gidiyoz hevesimiz kaçıyor bune mk
Çok güzel Arap kızları var. Hemde bakma suri turki kurdi, hiç farketmez. Kız olsun yeter. Sonrasında da sevgi saygı, geri kalanin önemi yok. Diğer dediklerin doğru. Kumarın da a.w, çalışmanın da calisamamanin da ayrı a.w... ☹😅

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
big brother is watching you.
sanma ki şans, ayarın dibini göz göre göre yapmıslar sana.
zaten problemli saglayıcı o , herkes kaldırmıs siitesinden. dikkat edelim
6-7 yıldır oynuyorum aynı oyunu. Cok güzel kazançlar elde ettim. Ama artık birakma vakti geldi. Bugün Kendimi banlatiyorum tamamen. Kumar bitmiştir benim icin.