- 216
- 38
- 28
Taylar yerini aldı koşu başladı
Aldık son adimdayizYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kupon çok tutuyor diye ilk yarışlara bahıs alıp kaybettim , kalan para ile 6. Ayağa geldim şu tek gelse son ayak patlasada 3 5 yolumuzu bulsak fena dardayım .
Ekli dosyayı görüntüle 977599
Son tur haydi bakalımSukurrr kalbim duracaktı çok vereceğinden değil gerçekten ihtiyacım var
reis seninki 6lı degil 7li miSukurrr kalbim duracaktı çok vereceğinden değil gerçekten ihtiyacım var
Soyledim bu at gecilmez diye TebriklerKozmos gecilmez tebrikler
cok rahattı zaten son virajda öne geçti turboya aldıSoyledim bu at gecilmez diye Tebrikler
son ayak en bomba baba enis gelsin agf %1 , roller açılsınSon ayak favorisi ile 6 lı ganyan 1.700 verıyor ! Bu 7 li ganyan ve ilk ayak patladı rahat X10 U var yani 17 bin
türkçe mealini anlamadım ama inş iyi bişeydirSon ayak favorisi ile 6 lı ganyan 1.700 verıyor ! Bu 7 li ganyan ve ilk ayak patladı rahat X10 U var yani 17 bin
yarıştan hemen sonra miktar belli oluyor mu reisBen paylaşım yaptığımda dağıtımda yapıyorum . devırlı 7 li bu son ayağa göre +40 bin verirse (bence verebilir ) 5 kişiye 500 er dagıtıcam