- 1,461
- 621
- 113
At yarisinin ne verecegi belli olmaz uçuk bı rakamda verebilir tek bir at bile binlerle lira verdirir son kosuyu dort gozle bekliyoruz nasil artik
He lam7liymis lafimi geri aliyorum bu para verir bak.kuponunda kucukmusKupon 6 lı mı dost ! Sence ben cacık paylasırmıyım
12 13 14 15 gelsin sen gör o zaman 😀At yarisinin ne verecegi belli olmaz uçuk bı rakamda verebilir tek bir at bile binlerle lira verdirir son kosuyu dort gozle bekliyoruz nasil artik
1900 TL cik xdHe lam7liymis lafimi geri aliyorum bu para verir bak.kuponunda kucukmus
Agzindan bal damliyor gelsin gelsin😄12 13 14 15 gelsin sen gör o zaman 😀

Gelsin yansın buralar1900 TL cik xd
Kucuk kardes o parayla 7li kurmak cok zor is.bnde oynuyorum atbyarisi bikac aydir para yok oynayamiyorum1900 TL cik xd
Ya birak sen onu be kardesim suan favori gelse 5kdan asagi okumaz bu 7li500 u bırak 10 grlsin 1500 den aşağı versin burda herkezin huzurunda kazancı komple sana atıcam .
@Muhasebe90 Bol şans bende oynuyorum arada oynayacagin zaman dm atıp ortak yapabiliriz Ekli dosyayı görüntüle 977615
benim de bugün akşama doğru güzel geçmeue başladı . özellikle sabit ihtimallide mesajlasalım. Çok deli paralar söz konusu6li degil 7li oynamıs reisBini bile geçmez on numara gelirse usta bak ben 6 misli bekliyordum Ekli dosyayı görüntüle 977617
Olur kardeşim bende yabancı dan vuruyorum vurduğumdaEkli dosyayı görüntüle 977618benim de bugün akşama doğru güzel geçmeue başladı . özellikle sabit ihtimallide mesajlasalım. Çok deli paralar söz konusu
Altılı vermez yedili verirBini bile geçmez on numara gelirse usta bak ben 6 misli bekliyordum Ekli dosyayı görüntüle 977617
Phıledelphııa 7 lisi devirliydi oynadın inşallahOlur kardeşim bende yabancı dan vuruyorum vurduğumda