- 89,007
- 17,803
- 113
6=15
Sen onu da yapmıyorsun etkisiz eleman gibisinMetin sen neden hep roll takip ediyon la .hiç paran olmuyo senin😂bı de millete laf atiyon
Ağır olun ağırSen onu da yapmıyorsun etkisiz eleman gibisin![]()
Terbiyesiz enişteBol şans gotcümetin
RastgeleDiger 2 kupon geldi sayaraktan , son adimi birakiyorum gelmezse kayip furyasi baslar o yuzden daha oynamadan cekim vericem Ekli dosyayı görüntüle 956250
Bol şanslarDiger 2 kupon geldi sayaraktan , son adimi birakiyorum gelmezse kayip furyasi baslar o yuzden daha oynamadan cekim vericem Ekli dosyayı görüntüle 956250
Metin gizli zengin balya vardır cepteMetin sen neden hep roll takip ediyon la .hiç paran olmuyo senin😂bı de millete laf atiyon
Neden uzasın ki fark çok otekide 3.ceyrek zatenO degilde mac geldi dedik uzayacak heralde 😁😁
Bol şansDiger 2 kupon geldi sayaraktan , son adimi birakiyorum gelmezse kayip furyasi baslar o yuzden daha oynamadan cekim vericem Ekli dosyayı görüntüle 956250
Bol saansDiger 2 kupon geldi sayaraktan , son adimi birakiyorum gelmezse kayip furyasi baslar o yuzden daha oynamadan cekim vericem Ekli dosyayı görüntüle 956250
Bi ara 7 yemi ne dustu fark yanlis gormediysem sonra 3 luk geldiNeden uzasın ki fark çok otekide 3.ceyrek zaten