- 6,380
- 3,699
- 113
70 sayı çıktı bu arada 18 gelmezse 5 dkda wonDegisik site reis bizim kumarci arkadas var bana 4k odemedi ona 200k yi 10 dk da odedi
70 sayı çıktı bu arada 18 gelmezse 5 dkda wonDegisik site reis bizim kumarci arkadas var bana 4k odemedi ona 200k yi 10 dk da odedi
Ama limit problemi yok mesela betvakti bana 1k zor oynatırıyor vbet nba de oyuncu bahsi 300 tl oynatırır ama burası 50 100k bastırıyor max tuşuna basınca enteresan siteAynen öyle kafalarına göre takılıyorlar noraYa gram güvenim yok o yuzden
Bol şansDegisik site reis bizim kumarci arkadas var bana 4k odemedi ona 200k yi 10 dk da odedi
Çekte trx alalımDost sen 16 tl yi 22 tl yap baska bisey istemiyoruz
MislibetExonbetide degerlendirin %30 freebeti var yoklukta gidiyo saglam site, ayrica cark veriyo yatirima gore 3 5 tane ordan da nakit 1 2 k cikiyo. Ama kullancaklar ana paralarini cektikten sonra kullansin ana parayla birlesmiyo
Naber agamMislibet
Üzücü.Naber agam
Bilmiyorum ben onlara güvenemem yasattiklarindan sonraAma limit problemi yok mesela betvakti bana 1k zor oynatırıyor vbet nba de oyuncu bahsi 300 tl oynatırır ama burası 50 100k bastırıyor max tuşuna basınca enteresan site
Ne zaman iyi olcazÜzücü.
Bu adamı bile üzen hayat bize neler yapmazÜzücü.