- 34,522
- 18,388
- 113
66 kuri
WonnnnnnFrebet winnnn
Bu hesap benim kafada bende öyle para olunca jokerle başlarım sırayla hepsine gider sans varsa 500 10 15k olur gece bu saatler uyumam rulete verir mis gibi uyurum dkdjdjYok dost cektigim paralari @Enişte ye atiyorum kapali carsida nakite çeviriyor5k sermaye ayirdik sadece kayip olursa yarin 500 e 500 jokerbetle baslariz 😁
2dk boş gecti@tanergrsu bu arada tesekkurler tavsiyelerin icin youcas la Noranin yanina betvaktide gidiyorda betvakti nora 3. Cekimde direk nobonus yapiyor , betvaktinde heralde bi 8 hesabi devirdik
Aman sus66 gelir bu
Bende sen gibiyim de günün sonunda yine para olmuyor rulet bitiriyor beni ama geçen kaybımdan sonra soğudum ordan da inş bulaşmam bu sefer@tanergrsu bu arada tesekkurler tavsiyelerin icin youcas la Noranin yanina betvaktide gidiyorda betvakti nora 3. Cekimde direk nobonus yapiyor , betvaktinde heralde bi 8 hesabi devirdik
Noraya asla yatırma kanka.gecen 13k sildi yüzde yüz freebet aldim.anaparayla üst oynamissiniz diyor yasak dedi sildi@tanergrsu bu arada tesekkurler tavsiyelerin icin youcas la Noranin yanina betvaktide gidiyorda betvakti nora 3. Cekimde direk nobonus yapiyor , betvaktinde heralde bi 8 hesabi devirdik
Yok reis bi kulak arkamiz kaldi 2 aydir yuklu çekimleri atm basinda bekliyorum yukluden kastimizda 20 40k arasi , nakit olunca bi anda 5 k 10k yatirimlar gelmiyor, en baba 2500 atmye atip takiliyorumBu hesap benim kafada bende öyle para olunca jokerle başlarım sırayla hepsine gider sans varsa 500 10 15k olur gece bu saatler uyumam rulete verir mis gibi uyurum dkdjdj