- 41,159
- 31,938
- 113
Kahkaha atanlar 500- düz beğenenler 1000 😂😂😂😂😂Dostlar butcemiz dahilinde 4 kisiye ulasalim , ulasamadigimiz dostlarimiz icinde illaki bi kupon yapariz gece bitmedenEkli dosyayı görüntüle 956254Ekli dosyayı görüntüle 956255
Kahkaha atanlar 500- düz beğenenler 1000 😂😂😂😂😂Dostlar butcemiz dahilinde 4 kisiye ulasalim , ulasamadigimiz dostlarimiz icinde illaki bi kupon yapariz gece bitmedenEkli dosyayı görüntüle 956254Ekli dosyayı görüntüle 956255
Şu misliye bizde basalım bakalım bayadir çekim yapamıyorumDostlar butcemiz dahilinde 4 kisiye ulasalim , ulasamadigimiz dostlarimiz icinde illaki bi kupon yapariz gece bitmedenEkli dosyayı görüntüle 956254Ekli dosyayı görüntüle 956255
İyisin hadi aç bi rollŞu misliye bizde basalım bakalım bayadir çekim yapamıyorum
Biz orada neye kahkaha atmışiz onu hatırlayamadim geriye dönüp bi bakayımKahkaha atanlar 500- düz beğenenler 1000 😂😂😂😂😂
Turkiyede 2 tane zengin komik var dost biri cem yilmaz digeri ersan diamond , digerleri fakir komikler eniste diamond la biz gibiKahkaha atanlar 500- düz beğenenler 1000 😂😂😂😂😂
Meme muhabbeti hosunuza gitti dost sar bakalim 2 okka 😁😁Biz orada neye kahkaha atmışiz onu hatırlayamadim geriye dönüp bi bakayım![]()
Mümin insan tebessüm eder kahkaha atmaz.Kahkaha atanlar 500- düz beğenenler 1000 😂😂😂😂😂
Yanlış dost 1 ben 2 keyfim 3 kahyası belki 4 cem yılmaz olursa olur enişte ilk 10 giremezTurkiyede 2 tane zengin komik var dost biri cem yilmaz digeri ersan diamond , digerleri fakir komikler eniste diamond la biz gibi
Tamam hocam tövbe edelimMümin insan tebessüm eder kahkaha atmaz.
Haydaaa , yapma hocam fakirin yuzu gulmesinmiMümin insan tebessüm eder kahkaha atmaz.
Arif efendi bugünün önemini taşıyan bi söz yokmuMümin insan tebessüm eder kahkaha atmaz.
E bende buna kahkaha attım ne ölcek şimdi akddkfkf 😂😂 şaka bir yana canlıdan uzak dur nora betvakti vs bonus al kupon yap yat uyu boşuna kimseye tavsiye vermem iyi geceler cümletenTurkiyede 2 tane zengin komik var dost biri cem yilmaz digeri ersan diamond , digerleri fakir komikler eniste diamond la biz gibi
Zengin diye komik olunuyorsa mahallede en komik adam müteahhit olurduTurkiyede 2 tane zengin komik var dost biri cem yilmaz digeri ersan diamond , digerleri fakir komikler eniste diamond la biz gibi
Antigua ve Barbuda nufusu 4 kisi zaten dost 3 unu doldurmussun 😁Yanlış dost 1 ben 2 keyfim 3 kahyası belki 4 cem yılmaz olursa olur enişte ilk 10 giremez
Ne kadar yatırım alıyor onlarE bende buna kahkaha attım ne ölcek şimdi akddkfkf 😂😂 şaka bir yana canlıdan uzak dur nora betvakti vs bonus al kupon yap yat uyu boşuna kimseye tavsiye vermem iyi geceler cümleten
Tavsiyene bereket dost 😍 hayirli gecelerin olsunE bende buna kahkaha attım ne ölcek şimdi akddkfkf 😂😂 şaka bir yana canlıdan uzak dur nora betvakti vs bonus al kupon yap yat uyu boşuna kimseye tavsiye vermem iyi geceler cümleten
1-2,5Ne kadar yatırım alıyor onlar
helal olsun dost ince ve özveriliydi bu sen 1 cem yılmaz 11Antigua ve Barbuda nufusu 4 kisi zaten dost 3 unu doldurmussun 😁
Heee 14. Sayfadaymis 85 beden falanMeme muhabbeti hosunuza gitti dost sar bakalim 2 okka 😁😁