- 3,437
- 772
- 113
Dağıtım belli miBitti reis cekim gelmedi ama 😁
Dağıtım belli miBitti reis cekim gelmedi ama 😁
Bugun isler tikirinda dost 30k lik rol actik kimse gelmedi kupon tuttu paralar cepte kaldi konuyu kitlettirdik kimse gormedenTebrikler kanka rollig yap dedik biz rollinge gelmedik 😅
Buradaki herkes tecrubeli demiştim ya crypto konusunda aynı zamanda herkes fukara onu eklemeyi unuttum kimse cryptoda para tutmuyordurSağlık olsun olan varsa Dm atsın
Öyle yaOlsun burda yemektense dışarda yemeyi yeğlerim can sağlığı stresten iyidir
Onun payını bizim 4 kişiye eklersin dost sevabın boşa gitmesin seni düşünerek soyluyorumBugun isler tikirinda dost 30k lik rol actik kimse gelmedi kupon tuttu paralar cepte kaldi konuyu kitlettirdik kimse gormeden
Maaş daha bitmemiş anlaşıldıOlsun burda yemektense dışarda yemeyi yeğlerim can sağlığı stresten iyidir
Kaybettin dost daha pandik bile atmadi 😁Çekim saati 2:23 ödül benim bilgine (2,5 katmerli tatlı)
30k 300k olsun kanka sabaha kadar ben gelmisimdir belki bi bakalım gelmis miyim 😅😅Bugun isler tikirinda dost 30k lik rol actik kimse gelmedi kupon tuttu paralar cepte kaldi konuyu kitlettirdik kimse gormeden
Maaş toz ile duman barut ile ateş oldu enişte dolu yağdı dizginleyemedi çığ düştü öldürmedi ruh var ama beden ölüMaaş daha bitmemiş anlaşıldı
Tanidikmi bu @Enişte turkiye trx sevenler dernegi baskaniKüçük bi miktar ya itin birinden trx aldık ibandan atayım diyorum yok illa trx atıcan diyor ölür müsün öldürür müsün delirtti beni
Yav bırak şimdi bu ayakları dost mefete mi payfix mi atalımMaaş toz ile duman barut ile ateş oldu enişte dolu yağdı dizginleyemedi çığ düştü öldürmedi ruh var ama beden ölü
Eniştemmmmmm 😁forumda bi wakko vardı o da @domenicowakko
Yönetimden trx istemekten banlandı
Mislibete çekim o kadar çabuk gelmiyor diye biliyorumÇekim saati 2:23 ödül benim bilgine (2,5 katmerli tatlı)
Yok ya forumdan değil şahıs gündelik hayattanTanidikmi bu @Enişte turkiye trx sevenler dernegi baskani
Yok PTT ye havale yapacak isme pazartesi gidip alacağızYav bırak şimdi bu ayakları dost mefete mi payfix mi atalım
100 milyon borcum olsun 100 tane trx im olsunTanidikmi bu @Enişte turkiye trx sevenler dernegi baskani
Parolapara at enişte ordan boomerang yapacamYav bırak şimdi bu ayakları dost mefete mi payfix mi atalım
Farketmez biz ptt cepbank yapan nesiliz z kuşağı bilmez hadi bakalımYok PTT ye havale yapacak isme pazartesi gidip alacağız
Gundelik hayatta trx ticaretin olan dostun varsa helal olsun dost biz elemanlara trx desek turkiyenin kisaltmasi derYok ya forumdan değil şahıs gündelik hayattan