- 41,082
- 31,861
- 113
2. Slot rolling game gelsin mi @BuildYourDreams ama farm.
Kullanıcı adım dongidongi22Onun aldigi donla beraber kendi donunuda eniste alir dost , Enişte don sever
Kulağının arkasinda ne var ki merak ettim Enişte.Özgüvenim kulağımın arkası kadar
Kesene bereketIzle simdi 50k yi nasil aliyorum sanada 500 atarim yuzde 1 pay
Hocam hayırlı teheccüdlerKulağının arkasinda ne var ki merak ettim Enişte.
Arif efendi senin paranı ayırdım gazinoda yiyecemKulağının arkasinda ne var ki merak ettim Enişte.
Sağol ablamNeyse size iyi geceler Enişte sende kadınlara temkinli yaklaş aman devir kötü üzülürüz sana abla tavsiyesi
İyi geceler eniştemSağol ablam

Allah razı olsun gel cemaat yapalım.Hocam hayırlı teheccüdler
Hocam bi oyun uflesene ordanAllah razı olsun gel cemaat yapalım.
31x kar manası çok derin@Enişte sagol dost anaparamiza geri yaklastik Ekli dosyayı görüntüle 956276
Teheccüd cemaatle kılınmaz müminin bir miktar uyuduktan sonra uyanıp gecenin bir vaktinde kılması gerek hocam cemaate yanlış bilgi vermeAllah razı olsun gel cemaat yapalım.
Teheccüdün bilinmeyeni yani tek başına yapılanı daha makbuldür hocamAllah razı olsun gel cemaat yapalım.
Enişte ben açıkladım bak yukarıdaTeheccüdün bilinmeyeni yani tek başına yapılanı daha makbuldür hocam
Boğazında kalır hık diye gidersin alimallah. Benim paramı dul ve yetimlere verin.Arif efendi senin paranı ayırdım gazinoda yiyecem
Evet gurur duydum ablamlaEnişte ben açıkladım bak yukarıda