Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakbey3113 / Kasa 1500 Hedef Belirsiz

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,596
1,553
113
Valla üzüldüydüm ya normal, yatsa hadi, şans mans ya betconun kahpeliği olunca koyuyo insana. İyi olmuş avi candır
Ben normalde avi oynamıyorum bu sıralar sardım 1250 TL telafi bonusu aldım aviatörde 10 k yaptım sonra roll açtım betconun kahpeliğine gidince ya herro ya merro dedim aviatöre oturdum bide 50 60xe kadar 500 TL beklettim içimden geçmişti

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,400
3,516
113
Ben normalde avi oynamıyorum bu sıralar sardım 1250 TL telafi bonusu aldım aviatörde 10 k yaptım sonra roll açtım betconun kahpeliğine gidince ya herro ya merro dedim aviatöre oturdum bide 50 60xe kadar 500 TL beklettim içimden geçmişti
Zamanında bozmussun o zaman dost. 60 görüp te 63 te kaybetseydin de çok üzücü olurmuş

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,381
3,706
113
Bu aviyi cok övüyolar ama valla bn bi gram anlamıyorum 🤣

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,381
3,706
113
Aldı, mı, çok, güzel alıyosun ama çok çabuk kasa da eritir. Kazanmaya değil de zevkine oyuncak yoksa kısa sürede çok kayıp olur. Bi de kaybettikçe inada biniyo iş bu sefer bu, sefer derken bi bakmıssın kasa 0 :)
Öleyse hiç bulaşmayım aga 1.50 oranı yakalayamıyoruz avi den nasıl kanacaz idaaya devm 🤣

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,596
1,553
113
Aldı, mı, çok, güzel alıyosun ama çok çabuk kasa da eritir. Kazanmaya değil de zevkine oynucan yoksa kısa sürede çok kayıp olur. Bi de kaybettikçe inada biniyo iş bu sefer bu, sefer derken bi bakmıssın kasa 0 :)
Belli ki aviatörle baya bir geçmişin var dost sence slot mu daha sıkıntılı aviatör mü ikisi arasında tercihin ne olur

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,400
3,516
113
Belli ki aviatörle baya bir geçmişin var dost sence slot mu daha sıkıntılı aviatör mü ikisi arasında tercihin ne olur
Avi geçmişinden ziyade zeplin geçmişim var diyebilirim. Çok deli paralar kazandım. Çok ta kaybettim. Şimdi sabırsız adam için avi veya zeplin zulüm oyunlar. Mesela sen 50k almıssın bi anda gaza gelip hepsini kaybedebilirsin. Durcagın yeri bilirsen avide güzel kazanırsın tabi şans faktörü de önemli. Yeri geliyo 10-12 el 2 x görmüyor. Slot son zamanlarda özellikle çok sömürmeye basladı hiç bir oyun slot kadar kötü olamaz bence :)

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,596
1,553
113
Avi geçmişinden ziyade zeplin geçmişim var diyebilirim. Çok deli paralar kazandım. Çok ta kaybettim. Şimdi sabırsız adam için avi veya zeplin zulüm oyunlar. Mesela sen 50k almıssın bi anda gaza gelip hepsini kaybedebilirsin. Durcagın yeri bilirsen avide güzel kazanırsın tabi şans faktörü de önemli. Yeri geliyo 10-12 el 2 x görmüyor. Slot son zamanlarda özellikle çok sömürmeye basladı hiç bir oyun slot kadar kötü olamaz bence :)
Aviatörde mantıklı oynanırsa kazanç sağlanır sanırım ben bu zamana kadar 12 kez üst üste 2x görmediğini gördüm 100k kasa olsa 500den 2 pot yapsan hiçte fena fikir değil gibi ama İlizyon mahvediyor 5 kez üst üste kaybedince bet arttırmalar saçmalamalar başlar istikrar devreye giriyor aviatörde anladığım kadarıyla

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,400
3,516
113
Aviatörde mantıklı oynanırsa kazanç sağlanır sanırım ben bu zamana kadar 12 kez üst üste 2x görmediğini gördüm 100k kasa olsa 500den 2 pot yapsan hiçte fena fikir değil gibi ama İlizyon mahvediyor 5 kez üst üste kaybedince bet arttırmalar saçmalamalar başlar istikrar devreye giriyor aviatörde anladığım kadarıyla
Sıkıntı surda. Şimdi nerde duracagı belli olmayınca insanın sinirini çok bozuyo. 5 te bozuyosun 50 leri görünce o elde o zaman boku yedin :D asla kesmiyo 5x ler ondan sonra da kasa yavaş yavaş eriyo. Oyun geçmişine bak mesela çoğu zaman uzun süreler girer yüksek çarpanların arasına. İşte o aralıkta siteler deli para götürüyo