- 18,384
- 3,706
- 113
Tm nasıl dersen sıkıntı yokSana atayım sen dağıt sinankini ayırırsın atarsın yarın
Tm nasıl dersen sıkıntı yokSana atayım sen dağıt sinankini ayırırsın atarsın yarın
Arka planda işi pişirmiş adam 🤣Bizde bi cenabet lik varmıs demek ki bi gittik adam şaha kalkmıs![]()
Valla üzüldüydüm ya normal, yatsa hadi, şans mans ya betconun kahpeliği olunca koyuyo insana. İyi olmuş avi candırArka planda işi pişirmiş adam 🤣
Allah biyerden aldı biyerden verdi 😍Valla üzüldüydüm ya normal, yatsa hadi, şans mans ya betconun kahpeliği olunca koyuyo insana. İyi olmuş avi candır
Ben normalde avi oynamıyorum bu sıralar sardım 1250 TL telafi bonusu aldım aviatörde 10 k yaptım sonra roll açtım betconun kahpeliğine gidince ya herro ya merro dedim aviatöre oturdum bide 50 60xe kadar 500 TL beklettim içimden geçmiştiValla üzüldüydüm ya normal, yatsa hadi, şans mans ya betconun kahpeliği olunca koyuyo insana. İyi olmuş avi candır
dostum ben şimdiden atsam olurmu fenasal uykum varAllah biyerden aldı biyerden verdi 😍
Zamanında bozmussun o zaman dost. 60 görüp te 63 te kaybetseydin de çok üzücü olurmuşBen normalde avi oynamıyorum bu sıralar sardım 1250 TL telafi bonusu aldım aviatörde 10 k yaptım sonra roll açtım betconun kahpeliğine gidince ya herro ya merro dedim aviatöre oturdum bide 50 60xe kadar 500 TL beklettim içimden geçmişti
Bu aviyi cok övüyolar ama valla bn bi gram anlamıyorum 🤣Ben normalde avi oynamıyorum bu sıralar sardım 1250 TL telafi bonusu aldım aviatörde 10 k yaptım sonra roll açtım betconun kahpeliğine gidince ya herro ya merro dedim aviatöre oturdum bide 50 60xe kadar 500 TL beklettim içimden geçmişti
Aynen öyle tam yerinde ayarı verdik çekim de sorunsuz gelirse tadından yenmez sürekli oynadığım siteZamanında bozmussun o zaman dost. 60 görüp te 63 te kaybetseydin de çok üzücü olurmuş
At ibanı dm den çekim gelince atarız knk sıkıntı yokdostum ben şimdiden atsam olurmu fenasal uykum var
Aldı, mı, çok, güzel alıyosun ama çok çabuk kasa da eritir. Kazanmaya değil de zevkine oynucan yoksa kısa sürede çok kayıp olur. Bi de kaybettikçe inada biniyo iş bu sefer bu, sefer derken bi bakmıssın kasa 0Bu aviyi cok övüyolar ama valla bn bi gram anlamıyorum 🤣
dost seninde kesenebereket herkese iyi gecelerAynen öyle tam yerinde ayarı verdik çekim de sorunsuz gelirse tadından yenmez sürekli oynadığım site
Öleyse hiç bulaşmayım aga 1.50 oranı yakalayamıyoruz avi den nasıl kanacaz idaaya devm 🤣Aldı, mı, çok, güzel alıyosun ama çok çabuk kasa da eritir. Kazanmaya değil de zevkine oyuncak yoksa kısa sürede çok kayıp olur. Bi de kaybettikçe inada biniyo iş bu sefer bu, sefer derken bi bakmıssın kasa 0![]()
Belli ki aviatörle baya bir geçmişin var dost sence slot mu daha sıkıntılı aviatör mü ikisi arasında tercihin ne olurAldı, mı, çok, güzel alıyosun ama çok çabuk kasa da eritir. Kazanmaya değil de zevkine oynucan yoksa kısa sürede çok kayıp olur. Bi de kaybettikçe inada biniyo iş bu sefer bu, sefer derken bi bakmıssın kasa 0![]()
Afiyet olsun hayırlı geceler dostdost seninde kesenebereket herkese iyi geceler
Avi geçmişinden ziyade zeplin geçmişim var diyebilirim. Çok deli paralar kazandım. Çok ta kaybettim. Şimdi sabırsız adam için avi veya zeplin zulüm oyunlar. Mesela sen 50k almıssın bi anda gaza gelip hepsini kaybedebilirsin. Durcagın yeri bilirsen avide güzel kazanırsın tabi şans faktörü de önemli. Yeri geliyo 10-12 el 2 x görmüyor. Slot son zamanlarda özellikle çok sömürmeye basladı hiç bir oyun slot kadar kötü olamaz benceBelli ki aviatörle baya bir geçmişin var dost sence slot mu daha sıkıntılı aviatör mü ikisi arasında tercihin ne olur
Aviatörde mantıklı oynanırsa kazanç sağlanır sanırım ben bu zamana kadar 12 kez üst üste 2x görmediğini gördüm 100k kasa olsa 500den 2 pot yapsan hiçte fena fikir değil gibi ama İlizyon mahvediyor 5 kez üst üste kaybedince bet arttırmalar saçmalamalar başlar istikrar devreye giriyor aviatörde anladığım kadarıylaAvi geçmişinden ziyade zeplin geçmişim var diyebilirim. Çok deli paralar kazandım. Çok ta kaybettim. Şimdi sabırsız adam için avi veya zeplin zulüm oyunlar. Mesela sen 50k almıssın bi anda gaza gelip hepsini kaybedebilirsin. Durcagın yeri bilirsen avide güzel kazanırsın tabi şans faktörü de önemli. Yeri geliyo 10-12 el 2 x görmüyor. Slot son zamanlarda özellikle çok sömürmeye basladı hiç bir oyun slot kadar kötü olamaz bence![]()
Sıkıntı surda. Şimdi nerde duracagı belli olmayınca insanın sinirini çok bozuyo. 5 te bozuyosun 50 leri görünce o elde o zaman boku yedinAviatörde mantıklı oynanırsa kazanç sağlanır sanırım ben bu zamana kadar 12 kez üst üste 2x görmediğini gördüm 100k kasa olsa 500den 2 pot yapsan hiçte fena fikir değil gibi ama İlizyon mahvediyor 5 kez üst üste kaybedince bet arttırmalar saçmalamalar başlar istikrar devreye giriyor aviatörde anladığım kadarıyla