- 5,215
- 2,596
- 113
Son adım reis yapıştır @Burakbey3113
Ulan Muro bana o kadar güvenmiyprsun ki sporda bu kadar belli etme ahahahah ama haklısın önüme gelene basıyorum ampule basar gibi@Burakbey3113 son adımda gözünü seveyim mantıklı oyna şu adım da gelsin
Şans seninle olsun muro sıfırız yoksa yatır çek için verirdim sana@egehandro gülüyorsun da Kral sabahtan beri 900 TL orada bekliyor yatırım yapmam lazım Bir de harmanım🤣
Adımı geçti 2 adımı sakin şöyle bir dur bir 5 dakika ondan sonraUlan Muro bana o kadar güvenmiyprsun ki sporda bu kadar belli etme ahahahah ama haklısın önüme gelene basıyorum ampule basar gibi
Allah aşkına cyber basmaUlan Muro bana o kadar güvenmiyprsun ki sporda bu kadar belli etme ahahahah ama haklısın önüme gelene basıyorum ampule basar gibi
Benimki yatır çek değil kral yatıracağım ya kayıp ya kazanç Ondan sonra 900 TL'ye ekliyorŞans seninle olsun muro sıfırız yoksa yatır çek için verirdim sana
Bu akşam senin kuponlara oynayan Zengin olurUlan Muro bana o kadar güvenmiyprsun ki sporda bu kadar belli etme ahahahah ama haklısın önüme gelene basıyorum ampule basar gibi
Anladım kuralBenimki yatır çek değil kral yatıracağım ya kayıp ya kazanç Ondan sonra 900 TL'ye ekliyor
Cyber olmadığı sürece doğruBu akşam senin kuponlara oynayan Zengin olur
Bol şanslar
Geçen gün uhubet 1250 bildim 2600 yaptım Kafam Güzel bir maça kilitlendim İlla gol gelecek dedim kitlendim çünkü bütün para gitti orada kafam güzel olmasa çekerdimAnladım kural
Dua edek karşısına çıkmasın basar yoksa 😁Allah aşkına cyber basma![]()