- 31,583
- 3,994
- 113
Sapla gelsinBir adım daha mı atsak napsak yav
Sapla gelsinBir adım daha mı atsak napsak yav
Roll açtır reis adınaOlum biz bu parayı nasıl pay edecez hesap çıkarsak 30k lazım
Valla öle knk 🤣Maça okadar odaklandık ki birbirimizi farkedemiyoz valla
İki adım daha giderBir adım daha mı atsak napsak yav
Valla 2 gündür ödül almıyorumHep aynı isimler maşallah. Günde 2-3 ödül Aliyolar napiyolar acaba hayret ediyorum hep aynı azimle takibe devamm
Öyle düşünme kafandan iki ya da 3 kişi vesaire seç kapatOlum biz bu parayı nasıl pay edecez hesap çıkarsak 30k lazım
Seç 2 3 kişi ReisOlum biz bu parayı nasıl pay edecez hesap çıkarsak 30k lazım
Bayram Olsa gönderirdim de bayram değil ya olmuyorOluyor mu Muro abi sorsana bilen birine
İzmarit topluyoz geneValla 2 gündür ödül almıyorum![]()
Bence hiç uğraşma 3 kişi seç kapattır konuyu İlla 10 kişi takip etti diye 10 kişiye verecek şeyin yokÇoğunluk sapla diyor @Muroo1988 en iyi saplayan sensin ne diyosun
Muro işi şansa bırakmaz yeter derÇoğunluk sapla diyor @Muroo1988 en iyi saplayan sensin ne diyosun
Sen iyisini bakiyeyi böl bı adım daha atOlum biz bu parayı nasıl pay edecez hesap çıkarsak 30k lazım
E kardeşim sabah 1.5K roll yapacağına 2 paket sigara ldaydın ya az eksik oynayıpİzmarit topluyoz gene
Aynn öleBence hiç uğraşma 3 kişi seç kapattır konuyu İlla 10 kişi takip etti diye 10 kişiye verecek şeyin yok
Hakkodur Dayı yeter şansa giderse o da giderse elindekiMuro işi şansa bırakmaz yeter der
İşte kumarbaz adam napsin reisE kardeşim sabah 1.5K roll yapacağına 2 paket sigara ldaydın ya az eksik oynayıp
İzmarit topluyoz gene