- 113,403
- 63,437
- 113
Risk almazsan viski icemezsin burakBir adım daha mı atsak napsak yav
Risk almazsan viski icemezsin burakBir adım daha mı atsak napsak yav
Lan bir buçuk bende olsa şu an burada değildim bayılıyorum yaE kardeşim sabah 1.5K roll yapacağına 2 paket sigara ldaydın ya az eksik oynayıp
3 kişi sec knk kar cebe yakış şimdilik bukdr yeterliÇoğunluk sapla diyor @Muroo1988 en iyi saplayan sensin ne diyosun
Yeri geldi yol paramı bastığım oldu 😁İşte kumarbaz adam napsin reis
Sen bilirsin dost izmariye devam o zamanİşte kumarbaz adam napsin reis
Hahahahahhahahaa Kumarbaz adam ne yapsın diyor Ben de kumarbazım ben ama gidiyorum İlk başta Sigaramı sonra kafamı kırıyorum sonra İddaaSen bilirsin dost izmariye devam o zaman
Evet reis seç 3 kişi kalanı cebe at ufak takıl3 kişi sec knk kar cebe yakış şimdilik bukdr yeterli
Hepimizin hatası oldu da bu öyle değil senin cebinde sadece yol parası kadar para varken bastın 😅 1500₺ değil 1300₺ oyna awYeri geldi yol paramı bastığım oldu 😁
Aga bee🚬Yeri geldi yol paramı bastığım oldu 😁
Ulan en güzelini ben yapıyorum var ya hemen gidip kafamı kırıyorum Bir daha vermiyorum iddiayaSen bilirsin dost izmariye devam o zaman
Aynen dost bu da mantıklı 3 kişi seç cebine paranı köy bı daha roll açarsın tüm paranın gitmeside var3 kişi sec knk kar cebe yakış şimdilik bukdr yeterli
Al bakalımRisk almazsan viski icemezsin burak
Bol şansAl bakalım
Bol şans 🤩Al bakalım
Hahahahahhahahaa Kumarbaz adam ne yapsın diyor Ben de kumarbazım ben ama gidiyorum İlk başta Sigaramı sonra kafamı kırıyorum sonra İddaa
[/ılıyorum
Olm niye aldım şimdi millet bana sövecek senin yzuunden awkAl bakalım
Ya sen ne yaptın ya İnşallah gelir var yaAl bakalım
Gelsin ve buAl bakalım