- 6,882
- 1,578
- 113
Neden banlanıyor konu sahibi
10 geçe yazıyordu sımdı 15 oldu çekilmezler inş 😂Hamzam baslamadı maç hala 20 gösteriyor
Madagaakar çok kötü takım pislik çıkmazsa pluru varda bakalım bellı olmaz bu şerefsizlere 😅
Yok be yatarsa da canınız sağolsunUmarım uğursuz gelmeyiz
Neden banlanacakKendisi shooter34
Fatih kayatuzu
Yakalandı radara
Oh bize vurmuyor sen banlanmadığın sürece sıkıntı yokSevgili dostlar ,
Buradan ödül alacaklar kusura bakmasın, konu sahibi birazdan banlanacak,
İnş iptal olmaz mal gibi neklemeyem 24 saat10 geçe yazıyordu sımdı 15 oldu çekilmezler inş 😂
Yok kankim konuda 30 kişiye roll demişin 3900 alcan 2k gitti zaten awq 1 kuruş istemiyorum atarsan direk geri atarım durduk yere havale parası sokma ikimizede 😁😁😁😁Piç etme paranı başka maça oyna 😅😅
Gelsin kupında senin benimi var benim param senin paran 😅
20 geçe oldu bakalımİnş iptal olmaz mal gibi neklemeyem 24 saat
Aynen geçen bende birinin dağıtımı için para atmıştım isim soyisim doğrudur hwhwKendisi shooter34
Fatih kayatuzu
Yakalandı radara
Ooo meşhur shooter gelmiş. Sana 10 k atsın da helalleşin. 6 k dağıtım parasına çöktüydü 60 k da bize atsınKendisi shooter34
Fatih kayatuzu
Yakalandı radara
Yürü be@Başkan @Shellac @Daimon
Konu sahibi @Burakbey3113 adlı kullanıcı forumdan Banlanan eski üye shooter34 adlı kullanıcı yani Fatih Kayatuzudur,
Kullanıcılara attığı ödül isim soyisimle tutuşmaktadır,
Desteğinizi rica ederim.
O kim yani daha önce kötülük yapan bi üyelik miKendisi shooter34
Fatih kayatuzu
Yakalandı radara
Vallahi totemler ters tepiyor bu ara da bakalım seni gönlün temiz diğerleri gibi olmazYok be yatarsa da canınız sağolsun
Totem olsun diye attım kuponu
Yok le Tahire dedim 1 kYok kankim konuda 30 kişiye roll demişin 3900 alcan 2k gitti zaten awq 1 kuruş istemiyorum atarsan direk geri atarım durduk yere havale parası sokma ikimizede 😁😁😁😁
Kimin bakiyesiydiOoo meşhur shooter gelmiş. Sana 10 k atsın da helalleşin. 6 k dağıtım parasına çöktüydü 60 k da bize atsın
Oğlum doğru mu la bu@Başkan @Shellac @Daimon
Konu sahibi @Burakbey3113 adlı kullanıcı forumdan Banlanan eski üye shooter34 adlı kullanıcı yani Fatih Kayatuzudur,
Kullanıcılara attığı ödül isim soyisimle eşleşmektedir,
Desteğinizi rica ederim.
6 k ile kurtaramaz gibi kankiOoo meşhur shooter gelmiş. Sana 10 k atsın da helalleşin. 6 k dağıtım parasına çöktüydü 60 k da bize atsın
YesOğlum doğru mu la bu