- 28,452
- 13,532
- 113
adamdır heYok le Tahire dedim 1 k
Yaparsak dostları görürüz
Sana da bi betvakti aldırırız 1 e 1
Sikeyim parasını olduktan sonra dostlsrımdan mı sakınıcam kankim bizde olmayınxa bizde sizden iateriz 😅😅
adamdır heYok le Tahire dedim 1 k
Sikeyim parasını olduktan sonra dostlsrımdan mı sakınıcam kankim bizde olmayınxa bizde sizden iateriz 😅😅
Bak şimdi yalakalar nasıl ortaya çıkacak. Dolandırıcı üç kuruş dağıttığında herşey unutuluyor. Millet savunmaya başlar@Başkan @Shellac @Daimon
Konu sahibi @Burakbey3113 adlı kullanıcı forumdan Banlanan eski üye shooter34 adlı kullanıcı yani Fatih Kayatuzudur,
Kullanıcılara attığı ödül isim soyisimle eşleşmektedir,
Desteğinizi rica ederim.
Buradaki kullanıcılarınKimin bakiyesiydi
Ozanın 8k dı galibaKimin bakiyesiydi
Gelsinler onlardaBak şimdi yalakalar nasıl ortaya çıkacak. Dolandırıcı üç kuruş dağıttığında herşey unutuluyor. Millet savunmaya başlar
30 kişi mi olduk şimdi aminiyumYok kankim konuda 30 kişiye roll demişin 3900 alcan 2k gitti zaten awq 1 kuruş istemiyorum atarsan direk geri atarım durduk yere havale parası sokma ikimizede 😁😁😁😁
bana para atmadı banlayın 😂Bak şimdi yalakalar nasıl ortaya çıkacak. Dolandırıcı üç kuruş dağıttığında herşey unutuluyor. Millet savunmaya başlar
Lazistan rollinginde dağıtım yapsın diye buna atmıştı. Sonra s olup gitmişti. Arşiv unutmuyor işteKimin bakiyesiydi
30 kişi mi olduk şimdi aminiyum
tahir abi adamdırYok le Tahire dedim 1 k
Faka basmışko boku yemiskoLazistan rollinginde dağıtım yapsın diye buna atmıştı. Sonra s olup gitmişti. Arşiv unutmuyor işte
Emre bey maşallah başkası yapınca konuşuyorsunuz arkadaşınız yapınca sesiniz çıkmıyor. Allah'tan herkesi biliyoruz artık. Karakterse karakter herkese aynı mesafede davranmanı temenni ederim. Söylediğin ithamda sonra sana bulunulur.Bak şimdi yalakalar nasıl ortaya çıkacak. Dolandırıcı üç kuruş dağıttığında herşey unutuluyor. Millet savunmaya başlar
Çift yemek yiyor herhalde gelip açıklayamadı yada 👌🏻 yemediAh laz ah 4-5 kişiye daha para atsaydı da öyle ifşalataydın. Cebinde 3 k daha çıksaydı adinin
Aga senin yaşadığın olay farklı bu farklı @Marley bromun bir tane yamuğu yok senelerdir forumdaEmre bey maşallah başkası yapınca konuşuyorsunuz arkadaşınız yapınca sesiniz çıkmıyor. Allah'tan herkesi biliyoruz artık. Karakterse karakter herkese aynı mesafede davranmanı temenni ederim. Söylediğin ithamda sonra sana bulunulur.
@Marley kim olursa olsun kendi arkadaşı dostu da olsa aynı şeyi söylerEmre bey maşallah başkası yapınca konuşuyorsunuz arkadaşınız yapınca sesiniz çıkmıyor. Allah'tan herkesi biliyoruz artık. Karakterse karakter herkese aynı mesafede davranmanı temenni ederim. Söylediğin ithamda sonra sana bulunulur.
Arkadaşımız kimmiş söyle de bilelim. Nerede ne oldu anlat. Şifreli konuşmayi bırak. Zamanında az ekmeğimi yemedin. Dm den sana dönüş yapmıyoruz diye ne karın ağrın var anlatEmre bey maşallah başkası yapınca konuşuyorsunuz arkadaşınız yapınca sesiniz çıkmıyor. Allah'tan herkesi biliyoruz artık. Karakterse karakter herkese aynı mesafede davranmanı temenni ederim. Söylediğin ithamda sonra sana bulunulur.
bende tam böyle diyecektimAh laz ah 4-5 kişiye daha para atsaydı da öyle ifşalataydın. Cebinde 3 k daha çıksaydı adinin