- 29,987
- 16,427
- 113
Aleyküm selam abi üzüldüm@tahir1603 @Marley selam dostlar
Aleyküm selam abi üzüldüm@tahir1603 @Marley selam dostlar
Her zamanki mezvu hahahahaÖmründe roll yapmamış adamlar roll istiyor 🤣
Selamlar kardeşim hayırlı akşamların olsun@tahir1603 @Marley selam dostlar
Görmedim valla seni kardeşim k bakma Selam olsun sanada 😅Aleyküm selam abi üzüldüm
Aleyküm Selam Aynalı Tahirim hayırlı akşamlar güzel yürekli kardeşimSelamlar kardeşim hayırlı akşamların olsun
VE aleyküm selam abiGörmedim valla seni kardeşim k bakma Selam olsun sanada 😅
Vurup kaçıyorum zaten dost 10 k 44 oldu çektikÇekmediğin sürece bi yerde sıfırlanacak bu bakiye aviator vur kaç oyunudur belli bi zaman durursan sıfırlamanmadan ayrılamazsın
başta kazandımmı saatlerce çıkmadığım anlar oluyordu şükür bıraktıkÇekmediğin sürece bi yerde sıfırlanacak bu bakiye aviator vur kaç oyunudur belli bi zaman durursan sıfırlamanmadan ayrılamazsın
AfiyetNeyse yemekten sonra roll açar aviden aldığımızı spora geri veririz
afiyet oslunNeyse yemekten sonra roll açar aviden aldığımızı spora geri veririz
Bu sefer futbol knk🤣Neyse yemekten sonra roll açar aviden aldığımızı spora geri veririz
Yok bu sefer olacak inş. Şimdi aç kısa vaktin varsa biz takipleriz Beşiktaş maçı var Barcelona maçı var basketteNeyse yemekten sonra roll açar aviden aldığımızı spora geri veririz
Nasıl gidiyor aga keyifler yerindedir umarımAleyküm Selam Aynalı Tahirim hayırlı akşamlar güzel yürekli kardeşim
Bu kez olacakNeyse yemekten sonra roll açar aviden aldığımızı spora geri veririz
Afiyet olsun dostNeyse yemekten sonra roll açar aviden aldığımızı spora geri veririz
Aleyküm selam kardom nasılsın@tahir1603 @Marley selam dostlar
Fas maçını bekliyorum karrdeşimNasıl gidiyor aga keyifler yerindedir umarım
Elhamdülillah kardom cansınAleyküm selam kardom nasılsın
Tebrikler güle güle harcaVurup kaçıyorum zaten dost 10 k 44 oldu çektik