Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakbey3113 | Kasa 8000 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,676
7,050
113
Geri gelirse birsey olur şu an ortalıkta yok sessizlik var :)
Lan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız o

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,183
1,013
113
Lan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız o
Geçen biri attıydı la yaşlıdan bir herif

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,633
8,997
113
Az çok bilirim onu benim 250 tlyi kac ay sonra verdi ,verdiği gece geri aldı kandım verdim;)

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,734
5,129
113
İşte sorunda orda Beşiktaş o dümdüz çötüğü halde ban yemezken @Burakbey3113 neden ban yesin ta eski konudan bu zamana kadr açılmıyan konu niye şimdi açıldı aw adam kısa kısa yapmş bukdr basit
Herkes kendi karakterini ortaya koyar dost valla beni ilgilendirmiyor Allah'a şükür ne kimseden borç istedim nede kimseye borç taktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...