- 28,126
- 10,390
- 113
oo forumun çetesi yine çökmüş ödüllere 😂😂😂
Hahahahah cansınDetaylar için dm
İşte sorunda orda Beşiktaş o dümdüz çötüğü halde ban yemezken @Burakbey3113 neden ban yesin ta eski konudan bu zamana kadr açılmıyan konu niye şimdi açıldı aw adam kısa kısa yapmş bukdr basitO dümdüz adamın paraya çöktü birde burda millete artislik yapıyodu
Lan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız oGeri gelirse birsey olur şu an ortalıkta yok sessizlik var![]()
Aynn gasp ettik sanar görende ywhwoo forumun çetesi yine çökmüş ödüllere 😂😂😂
Konuş akrabaİşte sorunda orda Beşiktaş o dümdüz çötüğü halde ban yemezken @Burakbey3113 neden ban yesin ta eski konudan bu zamana kadr açılmıyan konu niye şimdi açıldı aw adam kısa kısa yapmş bukdr basit
Bak çöken çökene aw burakgın konusu farlı kısasa kısasErhanda 4.5k ya çöktü onada bişey olmadı kaç gündür ortalıkta yok
Başkaları da bizim ödüle çöküyor halilim sesimiz bile cikmadioo forumun çetesi yine çökmüş ödüllere 😂😂😂
Geçen biri attıydı la yaşlıdan bir herifLan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız o
Erhanin yaptığı mi olabilir diyorsun yaniYani olabilir boyle seyler dusene tekme atmak olmaz bos is
O beni zaten üzdü sen söyledin ya bu şekilde harbiden üzdü beni nasıl öyle bir şey yapmış buWasil de ödül dagitmadi perşembeden beri
Az çok bilirim onu benim 250 tlyi kac ay sonra verdi ,verdiği gece geri aldı kandım verdimLan sen onu bilmezsin gelir o bişey yokmuş gibi takılır sigara parası yazar bi de parlaiment içiyor namussuz. Milleti bastırıyor güç yetiriyor öyle gözüktügune bakma Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmiş işte bu hırsız o
Herkes kendi karakterini ortaya koyar dost valla beni ilgilendirmiyor Allah'a şükür ne kimseden borç istedim nede kimseye borç taktımİşte sorunda orda Beşiktaş o dümdüz çötüğü halde ban yemezken @Burakbey3113 neden ban yesin ta eski konudan bu zamana kadr açılmıyan konu niye şimdi açıldı aw adam kısa kısa yapmş bukdr basit
bir çeteye katılman lazım kanka 🤣🤣🤣Başkaları da bizim ödüle çöküyor halilim sesimiz bile cikmadi
HahahahahhaahhHDetaylar için dm
Ben de öyle ha kimseden hayatta borç istememHerkes kendi karakterini ortaya koyar dost valla beni ilgilendirmiyor Allah'a şükür ne kimseden borç istedim nede kimseye borç taktım
Bizi kimse almaz cetesine 😁😁bir çeteye katılman lazım kanka 🤣🤣🤣
Hayın Apo dayıO beni zaten üzdü sen söyledin ya bu şekilde harbiden üzdü beni nasıl öyle bir şey yapmış bu
Roll ve ssler duruyor başkana da yazdım dönüş olmadı, bugün wasil bir konuda idi yazdim ,bana söylediği şey şu iki roll açarız hallederizO beni zaten üzdü sen söyledin ya bu şekilde harbiden üzdü beni nasıl öyle bir şey yapmış bu