Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakbey3113 | Kasa 8000 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,371
4,016
113
Benim anlamadığım Beşiktaş kashima dan 20k aldı millete dağıttı o zaman niye çarpmadı parayı yarısına çarptı 😀

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,456
17,019
113
Kemal Kemal kemal Geçen gün abinin teki buradan konum attırıyor bana Beni vuracaktı neredeyse gelip sonradan uzun zaman önce görülme🤣
Konumun belli kardeşim isteyen buyursun gelsin hastasıyız öyle babayiğitlerin :) Ama ciğer işi doğuştan gelen bir iş sonradan o moda girince eğreti duruyor bilsinler.

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,744
15,760
113
Ali Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun
Adama adamlık yapılır Muro

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,195
39,120
113
Dost belki o zaman parasi vardı bilemezsin kumar varya uyusturucudan beter bı an gözü kararır sigara parasına tenezzül eder öyle bı olay olmuştur
Vallahi yanlış anlama ben takılıyorum geçen bana 16.000 lira attı biri ben dedim dağıtamam 8.000 lirayı doğaya attım 8 bin lirayı da biz de attık karakter meselesi Kral bu ben bir de takılıyorum hesabını sen yap

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,456
17,019
113
Onur onda ne arasin be seninki de 😁 sözde forumda herkese iyiliği dokunmuşmuş herkese roll actirmismis taa 3 sene önce 3-5 kişiye roll açtırdı yalan yok ama sonra önüne geleni düdükledi sigara parası diye diye cukkaladi miktar az diye kimse ses cikarmadi
Burada sigara parası isteyenlerin çoğu o parayı kumara atıyor sigara bir ihtiyaç diye geçiyor karşı taraf da içiyorsa sigara parası isteyene karşı yelkeni suya indiriyor isteyen de bunu bildiği için karşı tarafı ordan vurmaya çalışıyor o yüzden ben o sigara parası sözüne falan pek itimat etmiyorum artık çoğunun ciğerini çözdük

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,371
4,016
113
Dost belki o zaman parasi vardı bilemezsin kumar varya uyusturucudan beter bı an gözü kararır sigara parasına tenezzül eder öyle bı olay olmuştur
Haklısın bir günün bir günü tutmuyor 10k 20 k basarken ertesi gün sigara parası bulamazsın

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,633
8,997
113
Ali Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun
Şimdi de roll kovaliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...