- 8,370
- 4,016
- 113
Benim anlamadığım Beşiktaş kashima dan 20k aldı millete dağıttı o zaman niye çarpmadı parayı yarısına çarptı 😀
Adam gibi adamdır Yemin ediyorum bak 4.000'leri arıyordum zorla bana o 4.000 liraya attı ama bir gün de bekledi ne yapayım yemek güzeldi bayılmışımAli Kemal’i severim
Hişşşt Beşiktaşa laf yokBenim anlamadığım Beşiktaş kashima dan 20k aldı millete dağıttı o zaman niye çarpmadı parayı yarısına çarptı 😀
Önce güven topladı adamdan sonra vurgunu yaptıBenim anlamadığım Beşiktaş kashima dan 20k aldı millete dağıttı o zaman niye çarpmadı parayı yarısına çarptı 😀
Konumun belli kardeşim isteyen buyursun gelsin hastasıyız öyle babayiğitlerinKemal Kemal kemal Geçen gün abinin teki buradan konum attırıyor bana Beni vuracaktı neredeyse gelip sonradan uzun zaman önce görülme🤣
Dost belki o zaman parasi vardı bilemezsin kumar varya uyusturucudan beter bı an gözü kararır sigara parasına tenezzül eder öyle bı olay olmuşturBenim anlamadığım Beşiktaş kashima dan 20k aldı millete dağıttı o zaman niye çarpmadı parayı yarısına çarptı 😀
her zaman söylüyorum küçükçekmece'deyim Konumum belli🤣Konumun belli kardeşim isteyen buyursun gelsin hastasıyız öyle babayiğitlerinAma ciğer işi doğuştan gelen bir iş sonradan o moda girince eğreti duruyor bilsinler.
10 k için 20 k lik güven saçma olur acaba niye yaptı belki Erhan gibi banka bloke koyduÖnce güven topladı adamdan sonra vurgunu yaptı
Araba nerede?Dost belki o zaman parasi vardı bilemezsin kumar varya uyusturucudan beter bı an gözü kararır sigara parasına tenezzül eder öyle bı olay olmuştur
Almış kaçmış işte aramalarda cevap vermemiş10 k için 20 k lik güven saçma olur acaba niye yaptı belki Erhan gibi banka bloke koydu
Adama adamlık yapılır MuroAli Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun
Vallahi yanlış anlama ben takılıyorum geçen bana 16.000 lira attı biri ben dedim dağıtamam 8.000 lirayı doğaya attım 8 bin lirayı da biz de attık karakter meselesi Kral bu ben bir de takılıyorum hesabını sen yapDost belki o zaman parasi vardı bilemezsin kumar varya uyusturucudan beter bı an gözü kararır sigara parasına tenezzül eder öyle bı olay olmuştur
Burada sigara parası isteyenlerin çoğu o parayı kumara atıyor sigara bir ihtiyaç diye geçiyor karşı taraf da içiyorsa sigara parası isteyene karşı yelkeni suya indiriyor isteyen de bunu bildiği için karşı tarafı ordan vurmaya çalışıyor o yüzden ben o sigara parası sözüne falan pek itimat etmiyorum artık çoğunun ciğerini çözdükOnur onda ne arasin be seninki de 😁 sözde forumda herkese iyiliği dokunmuşmuş herkese roll actirmismis taa 3 sene önce 3-5 kişiye roll açtırdı yalan yok ama sonra önüne geleni düdükledi sigara parası diye diye cukkaladi miktar az diye kimse ses cikarmadi
Söylersen kanın donarBenim anlamadığım Beşiktaş kashima dan 20k aldı millete dağıttı o zaman niye çarpmadı parayı yarısına çarptı 😀
Vallahi dayı adam gibi adamdır başka biri olsa Ortalığı ayağa kaldırmıştı Muro paramı koydu gitti bro dolandırıcıdır Muro böyleAdana adamlık yapılır Muro
Haklısın bir günün bir günü tutmuyor 10k 20 k basarken ertesi gün sigara parası bulamazsınDost belki o zaman parasi vardı bilemezsin kumar varya uyusturucudan beter bı an gözü kararır sigara parasına tenezzül eder öyle bı olay olmuştur
Şimdi de roll kovaliyoruzAli Kemal adamdır setrabette 4.000 lira param vardı 4000 lira yatırım istiyordu arıyordum Bana yazdı dedi 4000 sana atıyorum bana 3500 olarak geri dönersin diye yazmış yatırdığım parayı kaybettim askıdaki Parayı çektim ama bir gün sonra bayılmışım ertesi gün kalkmışım bana mesaj olarak ne yapmış biliyor musunuz Ortalığı ayağa kaldırmamış adam gibi adam sinirlendim yazmış 4.000'de arama gönder 3.500 istiyordu ya bir gün bekledi diye 4000 lira gönder diye sinirlenmiş yine de 3.500 gönderttirdi 500 yine bana kaldı ama adam gibi adam Yani bayıldığım halde yoktum burada Ortalığı ayağa kaldırmadı kötü bir söz söylemedi arkandan adam gibi adamdır
@Alikemal Yiğidi öldür hakkını yeme ben neyse onu söylerim kim olursa olsun
İnşallah sen milyon vurursun1 1 milyon olur Vallahi sen öyle adamsın bak buradasın diye demiyorum Bir tane daha var öyle çok sevdiğim bir dostum NescafeŞimdi de roll kovaliyoruz![]()
Neresinde başkan şu an kanaryadayimher zaman söylüyorum küçükçekmece'deyim Konumum belli🤣
Inonu mahNeresinde başkan şu an kanaryadayim