- 18,885
- 10,382
- 113
2 güne işler rast giderse kapatırız ins puhahah kapanacakti valla iki gün bir k da kasa ayirmisim ofBenimkini de kapatsana elin degmisken puaha
2 güne işler rast giderse kapatırız ins puhahah kapanacakti valla iki gün bir k da kasa ayirmisim ofBenimkini de kapatsana elin degmisken puaha
Ben hepinize açıklayayım dostlar bu şahıs bı site elemanı amaci herkesi biyere toplayıp kendi sitesinin reklamını yapmaktıAdamın niyeti az önce para dağıtmak değildi muhtemel tg ye yada basa foruma insan çekmekti niyetleri kimseye yollayacağı yoktu başka yerin adamı oldu belliydi
Kur'an çarpsın her mesajını okurken ayrı ayrı yerin dibine girdim konuda. Şimdi de öyle böyle konuşuyorsun. Senin gibisine daha rastlamadım forumdaOlayı bilmeden konusma adam gibi takıl boş yapma
MantıklıBen hepinize açıklayayım dostlar bu şahıs bı site elemanı amaci herkesi biyere toplayıp kendi sitesinin reklamını yapmaktı
O attığı kuponlar gerçek kupondu sahte olan bakiyesiydi yani sanal bakiye bı nevi
Ama hiç site reklamı yapmadı dostBen hepinize açıklayayım dostlar bu şahıs bı site elemanı amaci herkesi biyere toplayıp kendi sitesinin reklamını yapmaktı
O attığı kuponlar gerçek kupondu sahte olan bakiyesiydi yani sanal bakiye bı nevi
Üstat ben şimdi akşam 12 den beri bekledim takip ettim sadece ben 500 mesaj atmısimdir muhtemelen adam bir anda ban yedi gitti ulan ömrümden 5 saat gitti bir sigara parası için bekledim saatlerce benim suçum ne agaAbi kusıra bakmayın da onun açıca rolle tüküreyim konuyanbaktım yazıktır 5 saat roll yapılmaz vur çek dağot en azından tanıdıgınız mı bilmem ama ayıptır 1000 tl için
Kardeşim kendimi övüp seni gömedebilirim bu kabiliyetim var ama hak etmiyorsun adama sövüp 5 dakika sonra trx atan sensin ben değilimYooo ben içimi döktüm en azından hakkımı yedi güzel laf ettim sen hep yaladın elde 0 jdjsjsjs
Suresiz ban çakalın amaci burdaki üyeleri tg ye cekmekmis shellaca etiket attik ikiye böldü işlem başarılı daha dun 100 liraya konu açan sahis bugün ksa 500k diyor puahaErhan film bitti bakayım dedim konu kapanmış 😆
Noldu atmadı demi kimseye para
Önce güven oluşturmak amaç sonra telegram vs orda reklam yapmakAma hiç site reklamı yapmadı dost
Kral peki bastığı paralar sahte mi acaba yoksa cidden oynuyor mu çünkü kuponlar oynanmıştıYa ne parası delimisiniz adam bizi ayakta uyuttu maksadi neydi belli oldu odul felan yoktu hikayeydi
ah lannÜstat ben şimdi akşam 12 den beri bekledim takip ettim sadece ben 500 mesaj atmısimdir muhtemelen adam bir anda ban yedi gitti ulan ömrümden 5 saat gitti bir sigara parası için bekledim saatlerce benim suçum ne aga
Anladım dostÖnce güven oluşturmak amaç sonra telegram vs orda reklam yapmak
Sahte ferrariKral peki bastığı paralar sahte mi acaba yoksa cidden oynuyor mu çünkü kuponlar oynanmıştı
Aha da bunu diyince bana boş yapma diyor kamilKardeşim kendimi övüp seni gömedebilirim bu kabiliyetim var ama hak etmiyorsun adama sövüp 5 dakika sonra trx atan sensin ben değilim
Neyi gördün anlatsana ben baştan sona adamı takip ettim evet Erhan abi yol aldı anladı sonra bende giden 5 saatime üzüldüm bak insan biraz düşünceli olur joafelix niye böyle parladı diye ahmak olmasan sebebini bilirsin kardeş IQ seviyesi yüksek olan biri yorumlasin beniKur'an çarpsın her mesajını okurken ayrı ayrı yerin dibine girdim konuda. Şimdi de öyle böyle konuşuyorsun. Senin gibisine daha rastlamadım forumda
O zaman shop yapıyorduSahte ferrari
Dpstım bu kadar mütevazi olmayın eoll dediğin max 3-4 adım sürer 5-6-7 adım roll veya 4-5 saat roll yapan adamlara sktırı çekin bu kadar basitÜstat ben şimdi akşam 12 den beri bekledim takip ettim sadece ben 500 mesaj atmısimdir muhtemelen adam bir anda ban yedi gitti ulan ömrümden 5 saat gitti bir sigara parası için bekledim saatlerce benim suçum ne aga
Uuu sana ne diyo @tahir1603Forumun en yüzsüz adamını tanımak bugüne nasipmis @tahir1603