Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakyesil7 / Kasa 1K Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,575
10,286
113
Adamın niyeti az önce para dağıtmak değildi muhtemel tg ye yada basa foruma insan çekmekti niyetleri kimseye yollayacağı yoktu başka yerin adamı oldu belliydi
Ben hepinize açıklayayım dostlar bu şahıs bı site elemanı amaci herkesi biyere toplayıp kendi sitesinin reklamını yapmaktı
O attığı kuponlar gerçek kupondu sahte olan bakiyesiydi yani sanal bakiye bı nevi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,915
10,407
113
Ben hepinize açıklayayım dostlar bu şahıs bı site elemanı amaci herkesi biyere toplayıp kendi sitesinin reklamını yapmaktı
O attığı kuponlar gerçek kupondu sahte olan bakiyesiydi yani sanal bakiye bı nevi
Ama hiç site reklamı yapmadı dost

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,905
6,640
113
Abi kusıra bakmayın da onun açıca rolle tüküreyim konuyanbaktım yazıktır 5 saat roll yapılmaz vur çek dağot en azından tanıdıgınız mı bilmem ama ayıptır 1000 tl için
Üstat ben şimdi akşam 12 den beri bekledim takip ettim sadece ben 500 mesaj atmısimdir muhtemelen adam bir anda ban yedi gitti ulan ömrümden 5 saat gitti bir sigara parası için bekledim saatlerce benim suçum ne aga

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,160
3,167
113
Üstat ben şimdi akşam 12 den beri bekledim takip ettim sadece ben 500 mesaj atmısimdir muhtemelen adam bir anda ban yedi gitti ulan ömrümden 5 saat gitti bir sigara parası için bekledim saatlerce benim suçum ne aga
ah lann

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,308
3,541
113
Kur'an çarpsın her mesajını okurken ayrı ayrı yerin dibine girdim konuda. Şimdi de öyle böyle konuşuyorsun. Senin gibisine daha rastlamadım forumda
Neyi gördün anlatsana ben baştan sona adamı takip ettim evet Erhan abi yol aldı anladı sonra bende giden 5 saatime üzüldüm bak insan biraz düşünceli olur joafelix niye böyle parladı diye ahmak olmasan sebebini bilirsin kardeş IQ seviyesi yüksek olan biri yorumlasin beni

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
ulan barracas sövecem şimdi ha

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,538
1,543
113
Dpstım bu kadar mütevazi olmayın eoll dediğin max 3-4 adım sürer 5-6-7 adım roll veya 4-5 saat roll yapan adamlara sktırı çekin bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...