- 1,194
- 201
- 63
Kısmet kardeşim sağlık olsun🤣🤣🤣🤣 Üzüldüm sizin adam süresiz yedi @keyfekederTR ile sana yazık oldu bak trx Salin ben size yardımcı olcam en azından haklının yaninda durursunuz paranın değil ♥
Kısmet kardeşim sağlık olsun🤣🤣🤣🤣 Üzüldüm sizin adam süresiz yedi @keyfekederTR ile sana yazık oldu bak trx Salin ben size yardımcı olcam en azından haklının yaninda durursunuz paranın değil ♥
lan tahir noldu öyle 🤣Aynı şekilde devam hwdhhss
Ulan şaka mi 5 saattir bekledik benim o adama ulaşmam lazımAynı şekilde devam hwdhhss
Yav senin gibi dönme dolaplik yapmadık en azından hahdhd🤣🤣🤣🤣 Üzüldüm sizin adam süresiz yedi @keyfekederTR ile sana yazık oldu bak trx Salin ben size yardımcı olcam en azından haklının yaninda durursunuz paranın değil ♥
Yav kardeşim bu rollerde seni nasıl memnun ederiz acabaDost buna dikkat edin kendi adam güvenip takip eden seçtiriyor kendi adamlarını seçiyor dm den de yazınca utancından cevapta veremiyor bakmayın eskisine yenisine mesaj sayısina onun dostu bunun ahbabi bugün bana yarın size barındırmayin hayatkumar gibi insanları rolünüzde
Hala para diyor harbiden bizimkiler kör bende mi trollesem sizi yarın lan saatlerceYa ne parası delimisiniz adam bizi ayakta uyuttu maksadi neydi belli oldu odul felan yoktu hikayeydi
İyi oldu ozamanYa ne parası delimisiniz adam bizi ayakta uyuttu maksadi neydi belli oldu odul felan yoktu hikayeydi
La dost odul felan yoktu daha dun 100 liraya rol acti bu sahis bugün kasa 500k dedi@Erhan2121 umut fakirin ekmegi degilmiydi neden kiydin 🤣🤣
Trx için teşekkürler
Girgirdaym ben erhoo beni alakadr etmiyor 🤣La dost odul felan yoktu daha dun 100 liraya rol acti bu sahis bugün kasa 500k dedi
Abi kusıra bakmayın da onun açıca rolle tüküreyim konuyanbaktım yazıktır 5 saat roll yapılmaz vur çek dağot en azından tanıdıgınız mı bilmem ama ayıptır 1000 tl içinUlan şaka mi 5 saattir bekledik benim o adama ulaşmam lazım
Sen olduğun sürece bu formu kimse bilemez puahahForumu bu çakallara bırakmayız
Ve hep oyaliyordu sonra grup amacı belli oldu ama hala anlamadi bizimkiler en azından ben biraz saydirdim ona oh beLa dost odul felan yoktu daha dun 100 liraya rol acti bu sahis bugün kasa 500k dedi