Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakyesil7 / Kasa 1K Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Senin yaşın kaç çocuk?amma zirladin ve utanman lazım su yaptigindan.kankar92 senden önce konudaymis adamadanda hazetmiyorum zaten ama onun hakkiydı senden önce konudaymis adam.ayrica geçen roll açtın orda bikac kisi ile münakaşa yaşadın orda ben senin notunu vermiştim haklida çıktım.ne yapsın adam rollingi her takip edene odulmu atsın?utancımdan cvp yazmamisim neyden utancam la ben paranimi çaldım namusuna gözmu diktim.sabah sabah insanın ayarını bozuyorsun.neyse senin seviye sıkıntılı susayım ben kaale almiyom en iyisi seni.

Konu şu ki adam diğer 5 sat süren roldeydi sonra sizin oraya geldi ödül alamadı için sana kızdı tabi sen haklısın seni destekliyorum diğeri haksızc

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,333
2,249
113
Neyi gördün anlatsana ben baştan sona adamı takip ettim evet Erhan abi yol aldı anladı sonra bende giden 5 saatime üzüldüm bak insan biraz düşünceli olur joafelix niye böyle parladı diye ahmak olmasan sebebini bilirsin kardeş IQ seviyesi yüksek olan biri yorumlasin beni
Oğlum yapma yapma senin yerine utanmaktan yoruldum. Sus de ki ben yüzsüzüm. De ki 10trx atanın kölesi olurum 😂

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,310
17,286
113
Allah carpsin forumda kan govdeyi yakinda tamamen goturur yeni arkadaslar tureyince foruma bi haller olmus yeminle 🤣🤣

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,160
3,167
113
beyler adam 1 tl basıyordu yüzde 99 ,kendisi ne kadar bastığını oraya sahte olarak ayarlayabiliyor bilgisayardan

keyfekederTR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,194
201
63
Neyi gördün anlatsana ben baştan sona adamı takip ettim evet Erhan abi yol aldı anladı sonra bende giden 5 saatime üzüldüm bak insan biraz düşünceli olur joafelix niye böyle parladı diye ahmak olmasan sebebini bilirsin kardeş IQ seviyesi yüksek olan biri yorumlasin beni
Lise mezununa bak IQ dan bahsediyor. Karakter yoksunluğu parayla değil şekil a

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,230
21,625
113
Suresiz ban çakalın amaci burdaki üyeleri tg ye cekmekmis shellaca etiket attik ikiye böldü işlem başarılı daha dun 100 liraya konu açan sahis bugün ksa 500k diyor puaha
Yılların tecrübesi işte kardeşim
Ben dedim o konu boş çıkar rolünde raconu var öyle roll mü olur yazık olmuş takip edenlerin emeğine ayıp valla niyetini belli etmiş zaten en sonda

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,833
7,942
113
Senin yaşın kaç çocuk?amma zirladin ve utanman lazım su yaptigindan.kankar92 senden önce konudaymis adamadanda hazetmiyorum zaten ama onun hakkiydı senden önce konudaymis adam.ayrica geçen roll açtın orda bikac kisi ile münakaşa yaşadın orda ben senin notunu vermiştim haklida çıktım.ne yapsın adam rollingi her takip edene odulmu atsın?utancımdan cvp yazmamisim neyden utancam la ben paranimi çaldım namusuna gözmu diktim.sabah sabah insanın ayarını bozuyorsun.neyse senin seviye sıkıntılı susayım ben kaale almiyom en iyisi seni.
Hadi bak işine sen not vermen için daha çok kitap okuman lazım önce hak yememeyi öğren. Adaleti sağlayamadığın her alanda çürümeye mahkumsun. Şimdi seni ters edeyim biraz dm den yazmadım ki oltaya düş diye magdem bunu niye yazıp sonra karkari seçince geri sildin SS almadım sandin dimi hadi buna da cevap ver
Screenshot_2026-03-24-02-33-58-158_com.android.chrome.jpg

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,905
6,640
113
O değil konu sahibi arkadaş şuan bizim mesajları okuyunca ne diyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...