- 16,160
- 3,167
- 113
ulan tahir beni gülmekten bitiriyorsun ya 🤣 🤣Bana ne dicek la joafelix e diyor
ulan tahir beni gülmekten bitiriyorsun ya 🤣 🤣Bana ne dicek la joafelix e diyor
Eeeee yani şüphem yoktu aynen diyorum size ne oluyorEeee adama guveniyodun baştan beri şüphem yoktu?ben konuyu takip etmediğim halde gelip yazdım oraya o konu saibeydi o eleman çıkar peşindeydi.hakkini vermiş shellac tşk ederiz
Seni ne zaman doğrarlarAllah carpsin forumda kan govdeyi yakinda tamamen goturur yeni arkadaslar tureyince foruma bi haller olmus yeminle 🤣🤣
Erhan bu çakalla dostluğun var mı harbi. Var deme üzülürüm @Erhan2121Beni kimse banlatmadi ama bu Samoa balığı mi ne çok zorluyor abi @Erhan2121 ya Maymun oğlu Maymun banlatcak bizi
Valla kusursuz shop yapmış o zaman ne diyim ki Allah ıslah etsin beddua bile edilmezSahteydi dost
Bir umut attik kardeşim, büyüdüğün zaman anlarsın yokluk nedir. Allah büyükTrx almışsın süzgeçten geçirdi bak seni diyordun ya sağlam eleme yap adama bak yapti 🤣🤣🤣🤣🤣
Umrede yalan olduUlan ne güzel umreye gidecektim
Kardeşim lütfen aile katma ona şov ailesine sovmeBeni kimse banlatmadi ama bu Samoa balığı mi ne çok zorluyor abi @Erhan2121 ya Maymun oğlu Maymun banlatcak bizi
Valalhi zaten ben rol başladıktan sonra az çok bu isin içinde birsey var dedim en son kendi itiraf etti suçlandı giti olay kapandıYılların tecrübesi işte kardeşim
Ben dedim o konu boş çıkar rolünde raconu var öyle roll mü olur yazık olmuş takip edenlerin emeğine ayıp valla niyetini belli etmiş zaten en sonda
İzzet yıldızhanın oğlu niye durduk yere cinayet işlediUlan ne güzel umreye gidecektim
1 saat daha beklenebilirdi erken ban yedi ne diyelim gittiği yerde rahat uyusun dostumuz@AllanSaintMaximin mesajima son bıraktığın emojideki yazdığım şeyi görünce bir mortingen strayze oldum
Çok iyi biliriz yokluk saatimizi çalana salladım hepiniz onu tuttunuz lanBir umut attik kardeşim, büyüdüğün zaman anlarsın yokluk nedir. Allah büyük
IBAN at 10 lira atım. Sende yüz yok zaten atarsın direktTrxciler burda normal kavga çıkması umutları boş çıkınca karekterimize sallıyor 10 TL'lik adamlar ah ah
Yanildinmi diyorum kardeş niye atarlaniyosunki?zaten herkes birbiriyle kavga ediyor ben kimseyle kavga edemem kavga etmek istiyorsan başkasını bul 😁Eeeee yani şüphem yoktu aynen diyorum size ne oluyor