- 8,121
- 1,406
- 113
Wın twb
🤣🤣🤣Helal suvatım
Wonnnnhelal Dayı
Won be wonBirazdan won be won yazacagim
bukadar Aglamayaaa Her kupon gelır distinRabbım Bu iş için yaratmış
Ben geldim ibadet ediyordumSabah sensin 🤣
Ağlaya ağlaya kupon getiriyorbukadar Aglamayaaa Her kupon gelır distin
Sen konuya geldin bir ortalık pozitif enerji yayıldi totemledin geldi sayende dostbukadar Aglamayaaa Her kupon gelır distin
TebriklerKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
Helal olsun vallaKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
Emeğine sağlık dagitaninda kesesine bereketKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
En umutsuz olduğum senden kazanan sen oldun 🤣Konu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
En başından takip wdip işk won diyen benim karışmam ötesine biri benimŞimdi ne olacak
tamam benı alma demeye direk ıbana atarsınKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
Kiskanc puahhhabukadar Aglamayaaa Her kupon gelır distin