- 80,957
- 54,122
- 113
@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
BOl şanslar kral@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Az önce baştan sona takip ettik hakkımız yendi nese saglık olsun@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Bol şanslar dilerim@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
ne hakkıAz önce baştan sona takip ettik hakkımız yendi nese saglık olsun
Saolbol sanslar BASKETÇİ
Bol sans@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Kaybetti yoksa herkese atilacakti zaten roll kaybedeerse kimse ödül almaz normaldeAz önce baştan sona takip ettik hakkımız yendi nese saglık olsun
oooooo bol şans diliyorum@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
bi an serap sandım gerçekmiş asda bol şans suat dost@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Bolsans@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Bol sans dost@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Bol şans dost uzun zaman olmuş senin rolü takip etmeyeli@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
bol şans basketçi takipteyimKaybetti yoksa herkese atilacakti zaten roll kaybedeerse kimse ödül almaz normalde
Biliyrmda baştan sona ordaydık saglk olsun nedimKaybetti yoksa herkese atilacakti zaten roll kaybedeerse kimse ödül almaz normalde
Bol sans suatim@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Sorma düstük kuyuya hafiften puahhabi an serap sandım gerçekmiş asda bol şans suat dost
vay gardasımBol sans suatim