- 9,287
- 13,350
- 113
Özlenen tablo bol şans kardesim@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Özlenen tablo bol şans kardesim@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
basketci gönder şu kuponu artık bitkisel hayata girdim awKardeşim sal beni öyle bir garanti yok 2 kisi demisim ssdece 2 kisi takip edersen o zman garanti olur
Biri benim zaten sn sn takip ederde bi 100 yeni Türk lirası çalışır ben atarım 😂😂😂Kardeşim sal beni öyle bir garanti yok 2 kisi demisim ssdece 2 kisi takip edersen o zman garanti olur
kuponu gönderene kadar diğer rollinglere geç 500erden 4 roll 2000 yapar gece gece iyi parabasketci gönder şu kuponu artık bitkisel hayata girdim aw
Para gecmedi la zaten bultende yokbasketci gönder şu kuponu artık bitkisel hayata girdim aw
Eyvallah kankamÖzlenen tablo bol şans kardesim
hadi bakalım şansın yaver gitsinPara gecmedi la zaten bultende yok![]()
Bol şansBülten yok şikeye göre bunu aldik adim 1Ekli dosyayı görüntüle 957595
WonBülten yok şikeye göre bunu aldik adim 1Ekli dosyayı görüntüle 957595
Yakışmadı inş gelir bol şansBülten yok şikeye göre bunu aldik adim 1Ekli dosyayı görüntüle 957595
Bol sansBülten yok şikeye göre bunu aldik adim 1Ekli dosyayı görüntüle 957595
Aslan sahalara geri döndü bol sanss@AnosValous kesene bereket birazdan başlariz ulasirsak 2 kisiye ulasirz
Bülten daha kötü olamazdiYakışmadı inş gelir bol şans
Bol sansBülten yok şikeye göre bunu aldik adim 1Ekli dosyayı görüntüle 957595
Bu siporu böyle oynamak lazım ters bakalım yiyecek mi Dep ezmesi gerek gibi bu çeyrekBülten daha kötü olamazdi