- 48,705
- 53,259
- 113
Bursayla alakli olan resimleri buray atma Joe birdaha uyarmam timsahlara atarım seni 😂😂
MrbKıskanır 2.3 Roll kazaniyor die show yapıyordu kömürcü herneyse artık yeni Rollcumuz var kazanan adamları hemen tranfer yaparız
Gecen ki 100 ü 3k yaptik 10k olmadi ya orda bir kirilma olabilirdi olmadi şans önemli faktör bugun bir macta son 2.5 dkda 20 mi ne cikti alt almistim 1 sayiyla geldi yoksa patliyoduk misalKıskanır 2.3 Roll kazaniyor die show yapıyordu kömürcü herneyse artık yeni Rollcumuz var kazanan adamları hemen tranfer yaparız
İkiyüzü holiganda yirmi iki bin yaptık beş dakıkada sıfırladık dost geçen ay sonra ertesi gün gidip müdürden avans istemiştim ne mal adamız awkGecen ki 100 ü 3k yaptik 10k olmadi ya orda bir kirilma olabilirdi olmadi şans önemli faktör bugun bir macta son 2.5 dkda 20 mi ne cikti alt almistim 1 sayiyla geldi yoksa patliyoduk misal
Açıklamayi dmde yaparsın dost burada kıskananlar vardır şimdiGecen ki 100 ü 3k yaptik 10k olmadi ya orda bir kirilma olabilirdi olmadi şans önemli faktör bugun bir macta son 2.5 dkda 20 mi ne cikti alt almistim 1 sayiyla geldi yoksa patliyoduk misal
Bırofesyonel rolcü ariyorsan burdayız dost
22 bindir 20 bin olsa para yürürdü dostİkiyüzü holiganda yirmi iki bin yaptık beş dakıkada sıfırladık dost geçen ay sonra ertesi gün gidip müdürden avans istemiştim ne mal adamız awk
Başvuru çok distin at bakalım enişte referanslariniBırofesyonel rolcü ariyorsan burdayız dost
Kumar dost yapacak bisey yok benimki etkinlikti 10k yapsak 10kda başkandan aliyoduk yoksa kasa basmam aslaİkiyüzü holiganda yirmi iki bin yaptık beş dakıkada sıfırladık dost geçen ay sonra ertesi gün gidip müdürden avans istemiştim ne mal adamız awk
Yirmi iki bin yazdık zaten dost hatta yirmibir sekizyuzdü yuvarlıyoruz çaktırma yirmiikinin şanssızlık getirdiğini vurgulamak için22 bindir 20 bin olsa para yürürdü dost
Doğru dost yanlış bakmışız doğruya çıktıYirmi iki bin yazdık zaten dost hatta yirmibir sekizyuzdü yuvarlıyoruz çaktırma yirmiikinin şanssızlık getirdiğini vurgulamak için
Saglık raporu filanda istiyor musunuzBaşvuru çok distin at bakalım enişte referanslarini
Sahuru yap uyu enişte uykusuz kalmişsin spin satın almaktanDoğru dost yanlış bakmışız doğruya çıktı
dost oysa hayalini kurduk bir daha bu yürüşü yapmanın bak o fotoda en öndeki bendimBursayla alakli olan resimleri buray atma Joe birdaha uyarmam timsahlara atarım seni 😂😂