Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Butragueno / 18 Oranlı Kuponum

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.88

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Bursayla alakli olan resimleri buray atma Joe birdaha uyarmam timsahlara atarım seni 😂😂

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,982
54,141
113
Kıskanır 2.3 Roll kazaniyor die show yapıyordu kömürcü herneyse artık yeni Rollcumuz var kazanan adamları hemen tranfer yaparız
Gecen ki 100 ü 3k yaptik 10k olmadi ya orda bir kirilma olabilirdi olmadi şans önemli faktör bugun bir macta son 2.5 dkda 20 mi ne cikti alt almistim 1 sayiyla geldi yoksa patliyoduk misal

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,838
43,920
113
Gecen ki 100 ü 3k yaptik 10k olmadi ya orda bir kirilma olabilirdi olmadi şans önemli faktör bugun bir macta son 2.5 dkda 20 mi ne cikti alt almistim 1 sayiyla geldi yoksa patliyoduk misal
İkiyüzü holiganda yirmi iki bin yaptık beş dakıkada sıfırladık dost geçen ay sonra ertesi gün gidip müdürden avans istemiştim ne mal adamız awk

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Açıklamayi dmde yaparsın dost burada kıskananlar vardır şimdi