Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butragueno / Kasa 200 Hedef 2 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,952
24,760
113
Ya bu maç hocaya yazar tamam kalite farkı felan da hoca baştan kabullenmiş forvet yok yedek bırakıyor iyimi oldu oynatsan immobileyi belki oyunda kalcaktı kaçan net vst mustafanın
Yav sanki ligde zorlu maça çıktıda rotasyon yapıyor. Neyin kafası bu ? Adama iyi td dedik . Sıvadı bu maçta

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,663
30,919
113
Kotu bı baslangıc bjkden bu kadar beklemıyodum

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113
Yav sanki ligde zorlu maça çıktıda rotasyon yapıyor. Neyin kafası bu ? Adama iyi td dedik . Sıvadı bu maçta
Amaç immobile sakatlanmasın diye mi oynatmadı hani böyle düşündüm ben ona bakarsan kardeşim diyor ki onu yedek bırakıyorsa öyle Rafa yı bıraksın sakatlanda rafa lig elden gider doğru yani

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,952
24,760
113
Amaç immobile sakatlanmasın diye mi oynatmadı hani böyle düşündüm ben ona bakarsan kardeşim diyor ki onu yedek bırakıyorsa öyle Rafa yı bıraksın sakatlanda rafa lig elden gider doğru yani
Aga rotasyon böyle büyük maçlarda olmaz. Sakatlanacak adam antrenmanda da sakatlanır. 4 0 hoş bir skor mu şimdi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...