- 80,980
- 54,137
- 113
Soylersen gelme ihtimali olan %22 0 a inerOnu söyleyemiyoruz maalesef
Soylersen gelme ihtimali olan %22 0 a inerOnu söyleyemiyoruz maalesef
Eniste dep 4 atmis iste puahha 2 3k teselli vermeleri gerekirdiBizde hep deniyoruz böyle suvatım daha 1 kere gelmedi aha ya teke ya hiçbiri gelmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 716096
Kupon bumerang gibi döndü mk son golSoylersen gelme ihtimali olan %22 0 a iner
Benim gucum vardir dost joe bilir bunu puahhahKupon bumerang gibi döndü mk son gol
Vay anasiniDolu böyle hep teke yok bir tane daha gelmedi kaç ay oldu isterse dk 10 da teke kalsın gelmiyo öyle kacıyor böyle kacıyıor o son gol gelmiyor Ekli dosyayı görüntüle 716101Ekli dosyayı görüntüle 716102Ekli dosyayı görüntüle 716103Ekli dosyayı görüntüle 716104
Hepsi de tekDolu böyle hep teke yok bir tane daha gelmedi kaç ay oldu isterse dk 10 da teke kalsın gelmiyo öyle kacıyor böyle kacıyıor o son gol gelmiyor Ekli dosyayı görüntüle 716101Ekli dosyayı görüntüle 716102Ekli dosyayı görüntüle 716103Ekli dosyayı görüntüle 716104
Parayı kücümsediğin için borcun bitmiyor suatım 😄 200 bile olsa kıvırup arka cebe koyacaksınPartizan cosmus savunuyor baya iyi az maci izlesek ev handi alirdik ama 200 lira icin degmezdi
La orda dep 2 atar dedik 4 attı diğeri olmadı dep attı ev atamadı ev daha yukarlarda macıda izledim yok atamadı leş gibi saha zaten deplasmanda zemin kötü diye kendi kalesine attı zaten orda gene birine iy kg dedik her mac iy gol atar gitti 4 tane yedi oda 1 gole gitti olmuyo bi türlü büyü gibi yedi sülalesini awqEniste dep 4 atmis iste puahha 2 3k teselli vermeleri gerekirdi
Çok var böyle 0 sans futbolda geldiği zaman da son dk gelir zaten 45 +8 de atarlar Allah belasını versin şansın yoksa geber yasamaHepsi de tek
Joe ms 4.5 yanina mac ekleyerek cok tutturuyor la öyle dene eniste illki olacaktir benceLa orda dep 2 atar dedik 4 attı diğeri olmadı dep attı ev atamadı ev daha yukarlarda macıda izledim yok atamadı leş gibi saha zaten deplasmanda zemin kötü diye kendi kalesine attı zaten orda gene birine iy kg dedik her mac iy gol atar gitti 4 tane yedi oda 1 gole gitti olmuyo bi türlü büyü gibi yedi sülalesini awq
Diyene bak puahhah la kivirip cebe koysak cikarip kumar oynariz yine ne diye deger verip kendimi yipraticam olacaksa olur zaten yoksa asla olmaz zatenParayı kücümsediğin için borcun bitmiyor suatım 😄 200 bile olsa kıvırup arka cebe koyacaksın
Yok be kardeşim kaç kez denedim yıldım artık gelmiyor şans yok bizde bilip bilmeme meselesi değil buJoe ms 4.5 yanina mac ekleyerek cok tutturuyor la öyle dene eniste illki olacaktir bence
noldu diğer maç ?Parayı kücümsediğin için borcun bitmiyor suatım 😄 200 bile olsa kıvırup arka cebe koyacaksın
Bekliyoruz dk 67noldu diğer maç ?
maçı söylersin amanBekliyoruz dk 67