- 21,377
- 7,590
- 113
Bol bol şanslar dostGelirse @Metings1905 e 300 konudan 2 kisiye ulasiriz birde
Bol bol şanslar dostGelirse @Metings1905 e 300 konudan 2 kisiye ulasiriz birde
Keske foruma girmeyecek kadar param olsa da sizleri unutsam amin aminOnu biliyoruz kanka paralı olduğunda foruma girmessin ordan ayikiyoruz
O essek takım nasıl yendi la vay aqLa alba 16 farktan falan galiba maci aldi yatti sadece ondan
Son pere de 8 farkla girmis ordan verdi ben gordum bir ara 86 88 di albaya 4 küsür veriyodu dedim param olsa alirim valla yani o kadar getirmis maci oran cok yuksektiO essek takım nasıl yendi la vay aq
Bol şans abiGelirse @Metings1905 e 300 konudan 2 kisiye ulasiriz birde
Valla şaşırdım kanka Terim'in kuponu için izlemiştim biraz saçma sapan oynuyorlardıSon pere de 8 farkla girmis ordan verdi ben gordum bir ara 86 88 di albaya 4 küsür veriyodu dedim param olsa alirim valla yani o kadar getirmis maci oran cok yuksekti
Bitirmeee iyi harca sonra dmm pleaseeeNeyse de ben piabellanin rolünü yapayım da parayı bitireyim
Tarihî geçmiş hoca var milanonun basinda. Adam her sene yapilacak en kotu isleri yapiyor hala efsane koc diye takimin basinda tutuyorlsrSon pere de 8 farkla girmis ordan verdi ben gordum bir ara 86 88 di albaya 4 küsür veriyodu dedim param olsa alirim valla yani o kadar getirmis maci oran cok yuksekti
La digerlerini yap onun odul sacmaNeyse de ben piabellanin rolünü yapayım da parayı bitireyim
geleyım bolsans yazayımda yatsınNeyse de ben piabellanin rolünü yapayım da parayı bitireyim
10 adımı gordukde ödülü kaldı aqLa digerlerini yap onun odul sacma
Aga şike yav bir mac ters gitmeliydi o oldu baska aciklama yok albayi sadece savunsan o farklardan vermezsinTarihî geçmiş hoca var milanonun basinda. Adam her sene yapilacak en kotu isleri yapiyor hala efsane koc diye takimin basinda tutuyorlsr