- 15,959
- 13,171
- 113
Duser birazdan bir seylwr. Maximini takipleriz 😆😆Bulten 0 di la keske nba kupon yapsaydik
Duser birazdan bir seylwr. Maximini takipleriz 😆😆Bulten 0 di la keske nba kupon yapsaydik
Ben sabah yola cikacam la uyurumDuser birazdan bir seylwr. Maximini takipleriz 😆😆
O zaman iyi gecelee kanka. Hayirli yolculuklarBen sabah yola cikacam la uyurum
Yapariz bir ara biseyler dost hadi herkese iyi gecelrsaglık olsun
Sağlık olsun abiBen sabah yola cikacam la uyurum
EyvllahO zaman iyi gecelee kanka. Hayirli yolculuklar
Nere gidenBen sabah yola cikacam la uyurum
Is geregi ilceye dost oyle uzak degilNere giden
Dikkat et Allaha emanet ol güzel insan iyi gecelerIs geregi ilceye dost oyle uzak degilhadi iyi gecelr
Sen 1 Suat 2 bir kere de başarılı olun be kardeşimKafayı yicem nerde bu maximen niye roll açmadı daha
Bos yapma ferdi senin gibi arkada yiyecegimize burda yiyoz iste puhahahahahhaaSen 1 Suat 2 bir kere de başarılı olun be kardeşim
Senin gibi arkadan yiyeceğimize diye okudum allah affetsin 😄Bos yapma ferdi senin gibi arkada yiyecegimize burda yiyoz iste puhahahahahhaa
Nba kuponumuzu yaptik uyuyalim puahhabSenin gibi arkadan yiyeceğimize diye okudum allah affetsin 😄
Benle Suat dostum roll acmayinca daha çok tutturuyoz aslında ama işte yemisken beraber yiyelim derdine düşüp roll acioz sonra hiç bişi yiyemiyoz puhahahaSen 1 Suat 2 bir kere de başarılı olun be kardeşim
NBA var mı kiNba kuponumuzu yaptik uyuyalim puahhab
Var var 6 mac falanNBA var mı ki
Özel değilse kuponu at da takipleyelim dostVar var 6 mac falan