- 32,578
- 30,831
- 113
Yok yav ne kızgınlığı dostBı mevzu vardı bana ondan kızgın sanirim
Yok yav ne kızgınlığı dostBı mevzu vardı bana ondan kızgın sanirim
Hocam problem yok ki cuta dostumuz ona kızgın olduğumu sanıyor da geçenlerde de söyledim ona herhangi bir problem yok diye 🤣@Fterim1905 hocam gel baristiricaz sizi puhahhaa
O zman sana bir roll yaptirsin puahha gönlünü alsin kizgin olmasandaHocam problem yok ki cuta dostumuz ona kızgın olduğumu sanıyor da geçenlerde de söyledim ona herhangi bir problem yok diye 🤣
Terim’de çolak suvatımO zman sana bir roll yaptirsin puahha gönlünü alsin kizgin olmasanda
Ben kazanamam o yüzden okey diosa sen benim yerime yaparsın 🤣O zman sana bir roll yaptirsin puahha gönlünü alsin kizgin olmasanda
Şili ligi colo ilk yarı takım golü 1.5 üst bol şans kardeşim kaçırma derimTerim’de çolak suvatım
La ne anladiniz cuta terime yaptiracakTerim’de çolak suvatım
Hemen kardeşim sağ mı sol mu onu söyle biŞili ligi colo ilk yarı takım golü 1.5 üst bol şans kardeşim kaçırma derim
Ben 1 adım bile atamaz dedim kimin yaptırdığının bi önemi yokLa ne anladiniz cuta terime yaptiracak
Suan kaybettigimiz konudayiz hocam puahhaBen kazanamam o yüzden okey diosa sen benim yerime yaparsın 🤣
Hiç farketmezHemen kardeşim sağ mı sol mu onu söyle bi
Işte şimdi uyuyan devi uyandırdın. Allah'ını seven roll yaptırsın bana yalvarıyorumBen 1 adım bile atamaz dedim kimin yaptırdığının bi önemi yok
Teşekkürler kardeşim satıyorum ve geliyorumHiç farketmez
Dev adam geliyor dev adam geliyorIşte şimdi uyuyan devi uyandırdın. Allah'ını seven roll yaptırsın bana yalvarıyorum
Hocam bu ege kardeşimiz de güzel bir kardeşimiz. Arjantin'de 3 gün oynansa kazayla 1 gol çıkacak maça ilk yarı 2.5 üst oynuyor sonra neden kazanamıyorum diyoSuan kaybettigimiz konudayiz hocam puahha
Evde salatalik un tuz su var ne yapabilirim diye sor bencetassagına muhabbet konusu acacam milletin sinir krizi geçireceği konuyu bulmaya çalışıyorum öneri var mı
portekizli hatun icin steame yatırdıgım 5 doların devamını anlatacam birazdan konudaEvde salatalik un tuz su var ne yapabilirim diye sor bence
Hocam cok arada oluyor pyahhab bir ara ms 2.5 üstü 2.5 olan macta ilk yaridan 4 gol cikmiisti yani 3 yıl önce falan puhahahHocam bu ege kardeşimiz de güzel bir kardeşimiz. Arjantin'de 3 gün oynansa kazayla 1 gol çıkacak maça ilk yarı 2.5 üst oynuyor sonra neden kazanamıyorum diyo
Hayatım boyunca neden kazanamıyorum demedim Terim sıka sıka tavanı delik deşik ettin 🤣Hocam bu ege kardeşimiz de güzel bir kardeşimiz. Arjantin'de 3 gün oynansa kazayla 1 gol çıkacak maça ilk yarı 2.5 üst oynuyor sonra neden kazanamıyorum diyo
Bekliyoz merakla dostportekizli hatun icin steame yatırdıgım 5 doların devamını anlatacam birazdan konuda