- 3,322
- 4,130
- 113
Hal hatirami sormaz oldunHocam problem yok ki cuta dostumuz ona kızgın olduğumu sanıyor da geçenlerde de söyledim ona herhangi bir problem yok diye 🤣
Hal hatirami sormaz oldunHocam problem yok ki cuta dostumuz ona kızgın olduğumu sanıyor da geçenlerde de söyledim ona herhangi bir problem yok diye 🤣
Endişeye mahal yok yani kardeşimHayatım boyunca neden kazanamıyorum demedim Terim sıka sıka tavanı delik deşik ettin 🤣
O konuda biraz hayirsizlik ettik dost kusura bakma vala haklısınHal hatirami sormaz oldun
Şimdi rollu hakkettin hocamO konuda biraz hayirsizlik ettik dost kusura bakma vala haklısın
Aynen, küçük oranları herkes tutturur onlardan yatmak sinir bozuyo, biz yatmaya oynuyoz tutarsa belimiz kırılıyo dans etmektenEndişeye mahal yok yani kardeşim
Hakettik mi dersin hocamŞimdi rollu hakkettin hocam
Terim’e roll hedef 1 adım, hepsi dağıtımŞimdi rollu hakkettin hocam
Bize farkeden bişey yok kardeşim oynamıyoruz sağlığımıza iyi geliyorAynen, küçük oranları herkes tutturur onlardan yatmak sinir bozuyo, biz yatmaya oynuyoz tutarsa belimiz kırılıyo dans etmekten
Tümbette rastgele cevrim olsun diye 1.3 dan 3 4 kupon tekli yapmistim bir ara hepsi yatmisti la o zamandan beri asla almiyom öyle rastgele ama nasil oldu anlamadjm akAynen, küçük oranları herkes tutturur onlardan yatmak sinir bozuyo, biz yatmaya oynuyoz tutarsa belimiz kırılıyo dans etmekten
Aynen kardeşim 50 derecede ısıtıp göz kapaklarına koy, güzel rüya görürsünBize farkeden bişey yok kardeşim oynamıyoruz sağlığımıza iyi geliyor
Haftaya tümberli olma günüm var krediye asılmak lazım suvatımTümbette rastgele cevrim olsun diye 1.3 dan 3 4 kupon tekli yapmistim bir ara hepsi yatmisti la o zamandan beri asla almiyom öyle rastgele ama nasil oldu anlamadjm ak
Kardeşim tatavayı bırakalım da roll lazımAynen kardeşim 50 derecede ısıtıp göz kapaklarına koy, güzel rüya görürsün
Offf imama bile kumar oynatır o bonusHaftaya tümberli olma günüm var krediye asılmak lazım suvatım
Fakirlikten dün kullandik 2 kuruşa yav suresi dolacakti diye 20kya kadar alabiliyoduk birdeHaftaya tümberli olma günüm var krediye asılmak lazım suvatım
Adama bi hal hatır sor kardeşim ilk önce 80K koydum diyor, 1K atar sanaKardeşim tatavayı bırakalım da roll lazım
Gitmiyo giriyo galiba dostSiktirgir
Amk salağıportekizli hatun icin steame yatırdıgım 5 doların devamını anlatacam birazdan konuda
Aga sakinAmk salağı
Kardeşim ben cutamaniac dostuma iyi geceler yazdım ama cevap vermediAdama bi hal hatır sor kardeşim ilk önce 80K koydum diyor, 1K atar sana