- 80,979
- 54,137
- 113
Hellalloyle suatım bır telefon kadar yakınım sehır hıcc farketmez adres gorsel at yarım saat sonra videosu gelir suatımdan ozur dılerım diye ılk 2 olay ucretsız 3,4 ucretli
Hellalloyle suatım bır telefon kadar yakınım sehır hıcc farketmez adres gorsel at yarım saat sonra videosu gelir suatımdan ozur dılerım diye ılk 2 olay ucretsız 3,4 ucretli
Bizde mioyle suatım bır telefon kadar yakınım sehır hıcc farketmez adres gorsel at yarım saat sonra videosu gelir suatımdan ozur dılerım diye ılk 2 olay ucretsız 3,4 ucretli
bak aybalam dan ses cıkmıyor 2 kere konyaya geldık evden cıkamadıHellall
sana 4 Olay Ücretsiz Dost ayıpsınBizde mi
Eyv dostsana 4 Olay Ücretsiz Dost ayıpsın
Tarlayi basmalik mac yok mu dostSergen Yalçın yine parayı vuruyor aiqiq
Ekikim cog saglamEyv dost
250ye hallederiz ilgilenen varsabenım ınfaz olmasaydı gelırdım bro ama adam lazımsa sakat bırakacak adam cok 1-2 k yaaa
Tarlayı nadasa bırakmış dost juve maçından sonraTarlayi basmalik mac yok mu dost
Tarlaya kenevir ektim daha karlı dediler 🤑🤑🤑🤑Tarlayi basmalik mac yok mu dost
Hadi juve dedin zaten oran yuksek niye 1.5 üst diyon puahjajaTarlayı nadasa bırakmış dost juve maçından sonra
2-2 biter diyedir dostHadi juve dedin zaten oran yuksek niye 1.5 üst diyon puahjaja
Juve kazanir mac 1.5 üst demisti galiba la2-2 biter diyedir dost
hop250ye hallederiz ilgilenen varsa
sonunda karakol olabılır dost karakola azmettırıcı olarak gıtmek istemıyorsan prolarla calısman daha mantıklı bence
Az yanında duralım novasky da belki zenginlik bulaşırsonunda karakol olabılır dost karakola azmettırıcı olarak gıtmek istemıyorsan prolarla calısman daha mantıklı bence![]()
Abim baakomisersonunda karakol olabılır dost karakola azmettırıcı olarak gıtmek istemıyorsan prolarla calısman daha mantıklı bence![]()