- 39,561
- 33,745
- 113
La bu maç zaten engelli maçı maçı acım dedim adamların kolları yokBunlar sayi falan atamaz bombos yav ev hic atamaz
La bu maç zaten engelli maçı maçı acım dedim adamların kolları yokBunlar sayi falan atamaz bombos yav ev hic atamaz
Şike maci la az once 1 dk da 10 falan attilar o zman izlesen nba derdinLa bu maç zaten engelli maçı maçı acım dedim adamların kolları yok
İşte o arada ben lavabodaydım o yüzdenŞike maci la az once 1 dk da 10 falan attilar o zman izlesen nba derdin
Eniste yoktun yine tek golden yatmaya devammiTeşekkürler Abuzer
Simdi cok attilar ama bosİşte o arada ben lavabodaydım o yüzden
Dost yatiyom kalkiyom rol yapıyorsun bitmek tükenmek bilmeyen sermayeUlasirsak ulasiriz @Abuzerkömürcü tesekkurler
Enişte hep yattıklarını atıyor tutanlar hiç yok piyasa da bol şans suvatımEniste yoktun yine tek golden yatmaya devammi
Arkada becerikliyiz diyelim 50 100 elimize gecti mi boyle aciyoz isteDost yatiyom kalkiyom rol yapıyorsun bitmek tükenmek bilmeyen sermayeşeytan kulağına kursun
Fena durdularSimdi cok attilar ama bos
Onlarida atarsin eniste baharlar gelir elbetEnişte hep yattıklarını atıyor tutanlar hiç yok piyasa da bol şans suvatım
Tutanları payfixle at dost buradan okunmuyorEnişte hep yattıklarını atıyor tutanlar hiç yok piyasa da bol şans suvatım
Fazla gülme suvatım para var sanırlar sektör nankörOnlarida atarsin eniste baharlar gelir elbet
Ne zman baksam atis kacirdi diyo sure gecmiyior amaFena durdular